Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret1684264

‘Adana’yı elbirliğiyle kalkındırmalıyız”

 Adanalı iş adamları bir araya gelerek, Adana’nın geleceği içini birlik çağrısında bulundu. Gelecek için yapılacak ortak çalışmalarla Adana’nın örnek bir kent olacağını  savunan iş adamları, “Her kes bu taşın altına elini koymalı” dediler.

Pozantılılar Dernek Başkanı Savaş Daşkan ve Yönetim Kurulu üyeleri  Karaisalılar Sanayici ve İş Adamları Dernek (KARSİAD) Başkanı İsmail Demirkeser’i dernek binasında ziyaret etti. Büyükşehir Meclis Üyesi İş Adamı Sıtkı Polat’ında onur konuğu olarak katıldığı yemekli toplantıda, Adana’nın “Ekonomi sorunları ve kalkınma yolları” masaya yatırıldı. Toplantıda söz alan İş Adamı Sıtkı Polat, Adana’daki tüm kesimlerin bir araya gelip el

ele vermesi halinde bütün sorunların üstesinden gelineceğini  belirtti. Adana’da  yapılacak çok iş olduğunu kaydeden ve birlik mesajları veren Polat, “Her alanda hepimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Her birimizin önemli birer misyonu var.  Bir an önce lobi eksikliğimizi gidererek bir ivme bir sinerji kazanmalıyız. Bu şehri tüm insanlığa örnek bir kent yapmalıyız. Yapılan ve yapılacak hizmetlere projelere destek vermemiz halinde bu kentimiz hızla kalkınacaktır” dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK ŞART
KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser’de Adana’nın vizyonu geniş, önemli bir şehir olduğunu dile getirerek, bu kentin tüm dünyada örnek bir şehir haline geleceğine inandığını  kaydetti. Demirkeser, “Adana’mızın ve burada yatırım yapan iş adamlarımızın gücü ortada. Ak veya kara,  şu veya bu parti ayrımı yapmadan  birlik ve beraberlik  içinde olmamız halinde Adana’mız için önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu yüzden her kes, bu taşın altına elini koymalı” diye konuştu.

KARSİAD’ın Adana için önemli işler yaptığını hatırlatan Pozantılılar Dernek Başkanı Savaş Daşkan ise, “Adana’mızın hayırsever iş adamları Sıtkı Polat ve İsmail Demirkeser gibi dinamikleri var. Bu gibi iş adamlarımızla birlikte güç birliği oluşturmalıyız. Bu gücü oluşturmak için de her kese görev düşüyor. Adana’mız için birimize kenetlenmemiz halinde kimse bizi tutamaz” şeklinde konuştu. 

Toplantı sonunda KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Savaş Daşkan’a günün anısına derneğin ambleminin bulunduğu duvar saati hediye etti.



957 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351