Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam276
Toplam Ziyaret1667918

Mustafa Keser 25 Eylül'de Karaisalı Belediyesi Çay Bahçesinde konser verecek

Adana'da 17-25 Eylül tarihleri arasında 18'incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde, yerli ve yabancı 238 film, dört ayrı salonda 714 gösterimle ücretsiz olarak halkla buluşacak.Mustafa Keser ise festivalin son gününde 25 Eylül'de saat 20.30'da Karaisalı Atatürk Park'nda konser verecek

Adana'da 17-25 Eylül tarihleri arasında 18'incisi gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde, yerli ve yabancı 238 film, dört ayrı salonda 714 gösterimle ücretsiz olarak halkla buluşacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir dizi panel, sergi, söyleşi, kongre ve konserlerin de gerçekleştirileceği festivalde filmler, Cinebonus, Ariplex, Metropol sinemaları ve Adana Kültür Sanat Merkezi'nde beyaz perdeye yansıtılacak.

VAROŞLARDAKİ OKULLARDA FİLM GÖSTERİMLERİ

Önceki festivallerde daha önce hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri, sinemayla buluşturma amacıyla başlatılan 'Okullar Sinemada, Sinema Okullarda' etkinliği bu yıl, 'Sinema Okullarda' adıyla yürütülecek. Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak, özellikle kent merkezinden uzak 15 ilköğretim okulunda sınıflar sinema salonlarına dönüştürülecek ve dar gelirli öğrencilere film gösterimleri yapılacak. Ayrıca kentte yeniden canlandırılmaya çalışılan 'yazlık sinema' geleneğine uygun olarak Optimum Alışveriş Merkezi ile Çukurova Üniversitesi Amfitiyatrosu'nda da filmler gösterilecek. Adana Kültür Sanat Merkezi'nde de, 19-22 Eylül tarihleri arasında işitme engellilere yönelik 12 ayrı filmden oluşan, 'Uluslararası Engelsiz Film Festivali Seçkisi' gösterimi yapılacak.

İLÇELERDE KONSERLER DÜZENLENECEK

Festival kapsamında Adana'nın 5 merkez ilçesinde, ünlü sanatçılar halk konserleri verecek. Festivalin başlayacağı 17 Eylül'de, Merkez Park Amfitiyatro'da yapılacak 'Onur Ödülleri Gecesi'nde Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) Grubu, Çukurova İlçesi'ndeki Hayal Park Konser Alanı'nda ise Haluk Levent sahneye çıkacak. 19 Eylül'de, Sarıçam İlçesi'ndeki Orhan Gazi Mahallesi'nde Kubat, 20 Eylül'de, Seyhan İlçesi'ndeki Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek 'Sinema Dayanışma Gecesi'nde de Funda Arar, dinleyicileriyle buluşacak. 22 Eylül'de ise Alişan, Yüreğir Spor Salonu'nda konser verecek. 24 Eylül'de, Merkez Park Amfitiyatro'da yapılacak 'Büyük Ödül Töreni'nde Leman Sam sevilen şarkılarını seslendirecek. Son olarak da 25 Eylül'de Mustafa Keser, Karaisalı İlçesi'nde düzenlenen konsere katılacak.



811 kez okundu

Yorumlar

Şapkalar çıksın hemen!     14/09/2011 12:26

Keşke güzel bir film gösterisdi de olsaydı.Gene de güzel bir gelişme.
Misafir - Hasan AÇIK

     14/09/2011 09:19

Sayın Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni ALDIRMAZ beyden ALLAH RAZI OLSUN.Hiç değilse Karaisalımızı düşünüyor.Allah bin defa razı olsun.Hizmet adamı
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436