Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam603
Toplam Ziyaret1680810

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana’ya yaptığı hizmetlerden ve Kızıldağ karakucak güreşlerine verdiği destekten dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Adana’ya yaptığı hizmetlerden ve Kızıldağ karakucak güreşlerine verdiği destekten dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

 

Gürkan, “Adana’nın yolları, kavşakları, mezarlıkları çok güzel oldu. Kızıldağ güreşleri desteğinizle yeniden canlandı. Sizi ve ekibinizi kutluyorum” dedi.

 

Kızıldağ Karakucak Güreş Tertip Komitesi üyeleri ile Başkan Vekili Aldırmaz’ı ziyaret eden AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, “Makamlar hizmet aracıdır” diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Başkan göreve geldiği günden bugüne kadar millet için Adana için hizmet verdi. Bu hizmetlerin toplumsal yansımaları da çok iyi oldu. Yollar, kavşaklar, mezarlıklar çok güzel hizmetler. Kızıldağ Güreşleri de sayın Aldırmaz’ın desteği sonucu yeniden canlandı, muhteşem organizasyon oldu. Vatandaşlar beni arayıp, hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Kızıldağ Güreş organizasyonunda çok büyük emeğiniz, katkılarınız var. Size ve bürokrat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzüdeki yıllarda birlikte daha büyük organizasyonlara imza atacağız”.

 

Tertip Komitesi ve Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Partili üyesi Sıtkı Polat da, Kızıldağ Karakucak Güreşleri organizasyonu nedeniyle teşekkür ettiğini belirterek, “Bugüne kadar yapılan en etkili ve en güzel organizasyondu. Bizleri yalnız bırakmadığı için Sayın Milletvekilimize, destek ve katkı verdiği için Sayın Zihni Aldırmaz’a Tertip Komitesi adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ÖNEMLİ OLAN BİRLİK VE BERABERLİKTİR

Ziyaret nedeniyle AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve Kızıldağ Karakucak Güreşleri Tertip Komitesi üyelerine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Birlik ve beraberlik içerisinde başaramayacağımız konu yoktur” dedi.

 

Fatoş Gürkan’ın Büyükşehir Belediyesi’ni en çok ziyaret eden milletvekili olduğunun altını çizen Aldırmaz, “Dağda, ovada, mahallede, yani heryerde siz varsınız. Her zaman halkın içindesiniz. Her sorunumuzda bizim yanımızdasınız. Bizlere öncülük ediyorsunuz. Bu nedenle biz de size teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Kızıldağ Karakucak Güreşleri organizasyonunu birlikte başardık” diyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, özetle şunları söyledi; “Birlikte hareket etmek çok önemli. Sadece beraber olmak bile, birçok sorunu çözer. Milletvekilimiz Sayın Gürkan bize her zaman sahip çıkıyor. Bizlere moral veriyor. Kızıldağ Güreş organizasyonunun mükemmel geçmesi de birlik ve beraberlik sayesinde oldu. Kızıldağ’da herkesin yüzü gülüyordu. İnsanların mutlu olduğunu gördüm. Vatandaşlarımız mutlu olursa, bizler de mutlu oluruz. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha güzel organizasyonlar yapacağız. Bütün yaz döneminde Kızıldağ’da etkinlikler yaparak vatandaşlarımızı mutlu edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığı, sahip çıktığı ve moral verdiği için Sayın Milletvekilimiz Fatoş Gürkan’a teşekkür ediyorum”.

 

 

75 KİLO BİRİNCİSİ BÜYÜKŞEHİR’DE

11 siklette yapılan Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nde 75 kiloda birinci olan Karaisalılı Fatih Karataş, kazandığı madalya ile geldiği Büyükşehir Belediyesi’nde, Başkan Vekili Aldırmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Karataş, “Geçen yıl yapılamayan organizasyon, sizin destekleriniz sayesinde bu yıl çok güzel geçti. Güreşçiler adına teşekkür ediyorum” dedi.



970 kez okundu

Yorumlar

     12/09/2011 11:53

Geleneksel Karakucak Güreşlerinin yapılması için gece gündüz çalışan Adana Karaisalı Milletvekilimiz Avukat Fatoş Gürkan ZOPCUK hanımefendi ile Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mütevazi Zihni ALDIRMAZ beye karaisalı halkı olarak sonsuz şükranlarımızı ve saygılarımızı iletiyoruz.İyiki varlar.çok tşk ediyoruz.
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407