Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam188
Toplam Ziyaret1681273

"Karaisalı Belediyesi Güreş Tertip Komitesi'ndedir"


Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı makamında ziyaretleri esnasında Durak'ın kendilerini azarlamadığını söyledi. Polat, "Hiç kimse bizi azarlama haddi olmadığı gibi bizim de hiç kimseyi azarlama haddimiz yoktur"dedi.


3-4 Eylül tarihilerinde yapılacak omlan Kızıldağ Geleneksel Karakucak Güreşleri için Karaisalı Belediyesi'nin de Tertip Komitesi'nde yer almasını istediklerini, Karaisalı'nın birlik  ve  bütünlüğü açısından Başkan Durak'a nezaket ziyareti yaparak güreşleri birlikte yapılması teklifinde bulunduklarını söyledi.


Polat, Babacan Durak'ın bu yıl kendisinin güreşlere katkıda bulunamayacağını ama gelecek yıl birlikte yapmayı teklif ettiğini kaydederek, "Biz, gerek Adana Büyükşehir Belediyemizin  gerekse de Karaisalı Belediyemizin kurumsal olarak adlarının afişlere yazılmasını istedik. Kişilerin adını yazmadık. Karaisalı Belediyesi olarak Kızıldağ Güreşleri'nde manevi desteklerini esirgemeyeceklerdir"dedi.


Sitemizde yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını da vurgulayan Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, "Bu tür bilgiyi verenler, Karaisalı'nın birlik ve bütünlüğünü iistemeyen kişilerdir" ifadesini kullandı.

TEPKİ ÇEKEN HABERİMİZ ŞÖYLEYDİ:
İki yıldır yapılamayan ancak bu yıl yapılması planlanan ve Karaisalılılar Derneği tarafından organnize edilen geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşlerine Karaisalı Belediyesi'nin maddi ve manevi destek olmayacağı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, Karaisalılar Derneği Başkanı Ali Cengiz Taşçı, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Müslüm Öveç, AK Partili Adana Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, Güreş Eğitimi Vakfı Başkanı İlyas Karabulut dün Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı makamında ziyaret ederek, destek olmaları ricasında bulunduukları bildirildi.
Ancak Babacan Durak'ın, Aytaç Durak'a yapılan muamele nedeni ile maddi ve manevi destek olmayacağını, hiç bir belediye işçisi ile belediye memurunu görevlendirmeyeceğini ve 1 liralık dahi katkıda bulunmayacağını söyledi. Sert tartışmaların yaşandığı ziyarette Babacan Durak daha ç ok sesini yükselttiğ ive gelen misafirleri azarladığı ileri sürüldü.
Karaisalılar Derneği Başkanı Ali Cengiz Taşçı'nın güreşlerin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ve AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'ın desteği ile gerçekleştirileceğini, Karaisalı Belediyesi'nden bir lira dahi destek istemeyeceklerini, maddi katkı talebinde de bulunmayacaklarını, sadece ev sahibi olarak Tertip Komitesi'nde isminin bulunmasını ve güreşe katılmasını istedi.
Babacan Durak ise, isminin hiç bir yerde geçmemesini ve güreşe katılmayacağını söylediği iddia edildi.



1294 kez okundu

Yorumlar

kınıyorum     31/08/2011 10:12

Bir belediye başkanı ilçesinin tanıtımı için mücadele eder.Oysa Karaisalı Belediyesi önün egelen fırsatı sorumsuzca ve hoyratça hamgi akla hizmetse tepmiştir.Yazıklar olsun Karaisalı halkını düşünmeyenlere yazıklar olsun koltuğundan kalkıpta halkı için hiçbir projesi olmayanlara.
Misafir - bir vatandaş

     30/08/2011 09:51

Vahit ŞAHİN beyin şu ana kadar asla ve asla yalan haberini görmedik.Yazılanların hepsi doğru çıkmıştır.
Misafir - Öz MURTÇU

     29/08/2011 15:24

Biz Vahit Şahin Beyi yıllardır tanırız. bugüne kadar yazdığı her haber doğru çıkmıştır. Sorumlu bir gazeticidir ve Karaisalı sevdalısı tek gazeticidir. Onun yazdıklarının tamamı doğru olup, noktasına ve virgülüne kadar inanıyoruz.
Misafir - Kızıldağ

asla     28/08/2011 18:51

milenyum kardeşim:ben devlet terbiyesinin ve devlet büyüklerinin ne olduğunu çok iyi bilirim.Burda da asla ve asla hiçkimse hakkında ileri geri konuşmuyorum.Sadece gerçekleri dile getiriyorum.Tşk.ederim.saygılar sunarım.
Misafir - 01_Karaisalı_Ufukcan

Milenyum     28/08/2011 15:10

Misafir - 01_Karaisalı_Ufukcan beyfendi kardesimize hitaben Makam mensubu seçilmiş büyüklerimize baskan veya Mejlis Uyesi vehatta muhtarlarımıza konuşma üslubu karakteri almış olduğumuz aile terbiyemiz ölçüsünde olmalı,tesekkurederim.
Misafir - Karaisalili

Birlik beraberlik     28/08/2011 02:58

Atasporu adina dunden bugune ve suana Emegi gecen herkese tesekkurederiz gerisi teferruattir.
Misafir - Gures

inanmadım     27/08/2011 14:48

Sanırım Sıtkı Bey çizdirdiği karizmayı kazanmaya çalışıyor ama bunu Murtçular yemez.Biz Başkanı yıllardır tanırız.Sizleri Karaisalı Belediyesi personeli sanmıştır.
Misafir - 01_Karaisalı_Ufukcan

çevir     27/08/2011 14:23

Sıtkı POLAT bey çevir kaz yanmasın yapmışsınız.Helal olsun size.
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398