Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam150
Toplam Ziyaret1667792

Ali Çopuroğlu Karaisalı Belediyesi’ni Başbakan’a şikayet etti

Ali Çopuroğlu Karaisalı Belediyesi’ni Başbakan’a şikayet etti

 23 yıl önce Karaisalı Belediyesi’nin imar düzenlemesi nedeniyle 13 dönümlük arazisine el koyduğunu, ancak dava açarak Belediyeyi mahkum ettirdiğini belirten Ali Çopuroğlu isimli vatandaş, 6 dava kazanmasına rağmen mahkeme kararları doğrultusunda Karaisalı Belediyesi’nin bir işlem yapmadığını iddia ederek, Karaisalı Belediyesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet ettiğini açıkladı.

 

Çopuroğlu,Sitemize yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Bazı olayları sitenizde kamu oyuyla paylaşmak istiyorum.Aynı zamanda da Adalet Bakanlığına da sesimi duyurmak istiyorum.Karaisalı belediyesi ile 23 yıldır süregelen bir hukuk davasıyla uğraşmaktayım.bu süre zarfında 6 dava kazandım. Şimdi de uygulatma sorunu yaşamaktayım.Buradan Adalet bakanlığına sormak istiyorum. Mahkemeler ne için kurulmuştur? Devleti temsil eden kuruluşlar nasıl olsa istedikleri gibi davranıyorlar. Bu kadar  yıl avukatlarla mahkemelerle neden uğraştık? “En sonunda BİMER aracılığıyla Başbakanlığa başvuruda bulundum. Karaisalı belediyesi en üst makam olan Başbakanlığa bile gereği yapıldı diye yalan beyanda bulundular oysa yapılan hiçbir şey yoktu.”

 

Karaisalı Belediyesi yöneticilerine soru yönelten Ali Çopuroğlu şöyle devam etti:

“Bu aldığım mahkeme kararları olmasına rağmen neden gereği yapılmıyor. Bu durumda iki soru akıla geliyor 1. 'si kasten uygulamıyorlar.  2.'si yasaları bilmiyorlar. Eğer gerçekten yasaları bilmeyip de gereği yapılmıyorsa o koltuğu bıraksınlar boş yere meşgul etmesinler. Vatandaşa bu kadar zulmetmek niye ?? Yapamıyorlarsa lütfen o görevi terk etsinler. Bir bilenler gelsin. Kasten gereği yapılmıyorsa zorlamaya devam etsinler!”



1468 kez okundu

Yorumlar

     30/12/2011 14:41

adam gibi adamsın helal sana ali abi
Misafir - selim

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339