Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam372
Toplam Ziyaret1685805

Samet, Doğuhan, Sergen, Recep ve Cumali ile sözleşme imzalandı

 

Adana Demirspor’un altyapısından yetişen 5 oyuncu profesyonel olup, A takım kadrosuna dahil edildi. Profesyonel sözleşmeyi imzalayan Samet Andırın, Doğuhan Erdoğan, Sergen Ağlamaz, Recep Çoban ve Cumali Kurgun, mavi-lacivertli formayı hak etmek için çok çalışacaklarını söyledi.

 

Altyapıdan başarılı oyuncular yetiştiren alt yapı sorumlusu Kemal Akay Bahalı, alt yapı teknik sorumlusu Rasin Gürcan ve tüm antrenörlere teşekkür eden Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Bekir Sıtkı Özer, “Profesyonel olan futbolcularımız A takımda büyük başarı gösterecek ve Adana Demirsporumuz gelecekte daha sağlam zeminler üzerinde olacaktır. Kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

Adana Demirspor altyapısından her zaman iyi oyuncular yetiştiğini söyleyen Altyapı Sorumlusu Kemal Akay Bahalı, “Adana Demirsporumuz her zaman büyük hedefleri olan bir takım olduğu için göreve gelen teknik heyetlerimiz bu oyuncularımıza görev vermeyi risk olarak gördüler. Gençlerimize imkan verildiği takdirde onlar da bizleri mahcup etmeyeceklerdir. Burada cesaretli adım atarak bu çocuklarımıza şans veren yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizi kutluyorum” diye konuştu.

 

Geçtiğimiz sezon genç takımı sık sık izleme fırsatı bulduklarını kaydeden Adana Demirspor Teknik Direktörü Ali Güneş, “Bu süreç içerisinde kafamızda bir düşünce oluştu. Altyapı hocalarımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk ve bu oyuncularımızı profesyonel yaptık. Bundan sonraki süreçte ise bu gençlerimiz en az ağabeyleri kadar çalışarak bizden formayı alabilme savaşında olacaklardır. İyi çalışıp, iyi yaşayarak formayı kazanacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

U-18 Takımın Sorumlusu İbrahim Çolak ise 33yıllık futbol ve antrenörlük hayatında en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi.

 

İmza törenine geçtiğimiz sezon profesyonel olan Serdar Döndü, Onur Gedikkaya, Yaşar Yılmaz ve Uğur Kaynak da katıldı.



1434 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231