Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam100
Toplam Ziyaret1680307

Ücretsiz Rehberlik hizmeti

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Adana’daki YGS ve LYS öğrencilerine rehberlik için Seyhan Kültür Merkezinde ücretsiz Tercih Danışma merkezi açtı.

Danışma Merkezi’nde tercih yapacak öğrencilere danışmalık hizmeti vermek üzere Üniversite Öğretim Görevlisi Özge Köksal, öğrencilerin yanlış ve hatalı tercih yapmamaları için ücretsiz rehberlik sunacaktır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Adana ve Doğu Akdeniz İletişim Temsilcisi Mehmet Emin Yetkinlioğlu, “Adana ve bölgemizde başarılı olmuş, yılların birikimi emeklerinin karşılığı olan Lisans Yerleştirme ve Yüksek Öğretime kayıt için yanlış, eksik, hatalı bir tercih yapmamaları için İstanbul Aydın Üniversitesi olarak öğrencilerimize ücretsiz Danışma Merkezleri açmaya karar verdik. Öğrencilerimizin puandan önce isteklerini yerine getirip getiremeyecekleri konusunda gönüllü danışmanlık hizmeti vermek üzere, kazanan öğrencilerin gelecek yıllarında bizlerde üniversite olarak yanlarında yer almak istedik.” Dedi.

KAZANIRKEN KAYBETMESİNLER

Yetkinlioğlu konuşmasına, “Kazanmak için çıkılan yolda başarı elde eden öğrencilerin yanlış tercihle kaybetmelerinin ne kadar acı ve telafisi zor bir süreç olduğunu bildiğimiz için, öğrencilerimizin kazanırken kaybetmelerini engellemek, yanlışa düşmelerini önlemek üzere üniversite olarak ücretsiz danışma merkezlerinden birinin de ilimizdeki öğrencilere hizmet sunmasını arzu ettik. Bu nedenle Seyhan ilçe Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Azim Öztürk beyefendiden bu konuda destek istedik. Eğitimci olması hasebiyle bu konuda duyarlılık gösterip Seyhan Kültür Merkezi Fuaye Salonunda öğrencilerimiz için Tercih Danışma Merkezi kurmamıza gerekli katkı ve desteği sundular. Buradan da kendilerine öğrencilerimiz ve üniversitemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

TERCİH DANIŞMA MERKEZİNİN HİZMET SÜRESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Adana ve Doğu Akdeniz İletişim Temsilcisi Mehmet Emin Yetkinlioğlu, Tercih Danışma Merkezinin Seyhan Kültür Merkezi Fuaye salonunda 25 Temmuz – 5 Ağustos 2011 tarihleri arasında, Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün sabah saat 9’dan akşam saat 18’e kadar hizmet vereceklerini açıkladı.

Yetkinlioğlu, bu tarihler ve saatler arasında YGS ve LYS tercihi yapmak isteyen öğrencileri, kazanırken kaybetmemeleri için Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi Fuaye salonundaki İstanbul Aydın Üniversitesi Tercih Danışma Merkezine beklediklerini ifade etti.



1092 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704