Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam848
Toplam Ziyaret1686281

ADANA DEMİRSPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ

ADANA DEMİRSPOR’DA TOPLU İMZA TÖRENİ

Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Levent Özveren ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla daha önce dış transferde anlaşılan futbolcularla sözleşmeler imzalandı. Yine daha önce Adana Demirspor’da forma giyen ve son olarak Konya Torku Şekerspor’da oynayan Süleyman Varlık, Bandırmaspor’dan Halil Çelik, Belediye Vanspor’dan Güney Atılgan, İskenderun Demirçelikspor’dan Yaşar Kabakçı, Göztepespor’dan Uğurtan Çepni, Raşit Sevindir ve Burak Keskin kendilerini mavi-lacivertli yapan sözleşmeleri imzaladı. Mavi-lacivertli futbolcular, “Kenetlendik başaracağız” dediler.

ADANA DEMİRSPOR TAYFUN ÖZKAN İLE ANLAŞTI

Adana Demirspor dış transferde Göztepespor’un golcü futbolcusu Tayfun Özkan ile anlaştı. Daha önce de mavi-lacivertli formayı taşıyan başarılı futbolcu Tayfun 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tekrar yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Tayfun, “Takımlarına tüm yüreğiyle sahip çıkıp, sonsuz destek veren taraftarımız var. Onlara bir an önce kavuşmak istiyorum. Bu şehir benim 2. Memleketim oldu. Ayrıca Adana Demirspor da benim ailem oldu. İnşallah tarihi kulübümüz futbol hayatımda benim son durağım olacaktır” dedi.

Adana Demirspor’a transfer olan futbolcuların çok kaliteli ve karakterli isimlerden oluştuğunu belirten Tayfun “Bazılarıyla geçen sezon Göztepe’de şampiyon olduk. Yıllardır kaçan şanssızlıkları yeni ve mevcut oyuncu arkadaşlarımızla kenetlenerek başaracağız” şeklinde konuştu.

Tayfun Özkan’ın transferiyle daha çok güçlendiklerini kaydeden Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Levent Özveren, “Transfere başlarken çok mütevazı bir kadro kuracağımızı söylemiştik. Ancak aramıza katılan futbolculara baktığımızda yine iddialı bir Adana Demirspor oluştuğunu görüyoruz. Bundan sonraki transfer politikamızı da belirledik. Teknik heyetimizin sahada göreceği eksiklikler doğrultusunda verecekleri rapora göre hareket edeceğiz. Bizler yönetim kurulu olarak gece gündüz Adana Demirsporumuz için neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Adana’daki iş adamlarımızdan da destek bekliyoruz” dedi.



823 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382