Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam233
Toplam Ziyaret1681318

İznine 10 Gün Kala Şehit Oldu

   

 

Diyarbakır‘

ın Silvan ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım’ın Adana’daki baba ocağına ataş düştü. Şehit Yıldırım’ı

n 10 gün sonra izne geleceği, daha sonra yeni görev yeri Edirne’ye gideceği belirtildi.

ın Silvan ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Yıldırım’ın Adana’daki baba ocağına ataş düştü. Şehit Yıldırım’ın 10 gün sonra izne geleceği, daha sonra yeni görev yeri Edirne’ye gideceği belirtildi.

Silvan’da, teröristlerle girilen çatışmada 12 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Yıldırım’
ın babasına acı haber, sabah saatlerinde verildi. Teröre lanet okuyan baba Yaşar Yıldırım, oğlunun operasyona çıktığını daha önceden bildiklerini belirterek, “Dün komutanlarıyla görüştüğümüzde bir şey olmadığını söylediler. Sabah namazını kıldıktan hemen sonra komutanlar geldi ve acı haberi verdi. Hepimiz yıkıldık. Şehit oldu oğlum, vatan sağ olsun. Ama inşallah bize bu acıyı yaşatanlar aynı acıyı yaşasın.” dedi.

Oğlu ile bir hafta önce telefonla görüştüğünü aktaran acılı baba, “Birbirimizin hal hatırını sorduk. 20 gün sonra geleceğim demişti. 25 Temmuz‘da izne gelecek daha sonra da Edirne’de göreve başlayacaktı. Bu haber ciğerimizi yaktı. Bekardı, artık kendisini nişanlamayı düşünüyorduk cenazesi geldi.” diye konuştu. Şehidin annesi Yıldız Yıldırım ise acı haberin ardından sinir krizleri geçirdi.

Oğlunu şehit edenlerin de aynı acıyı yaşamasını isteyen anne Yıldırım, “Benim kuzum daha 25 yaşındaydı. Bizi yaktılar kendileri de yansın.” diyerek göz yaşlarına boğuldu. Şehidin ablası Bedriye Aslan ise kardeşinin 10 günü kaldığını belirterek, “10 gün sonra gelecekti. 10 günü kalmıştı. Ne hayallerle geliyordu. Elleri kırılsın bunu yapanların.” şeklinde göz yaşları döktü.

Şehidin, Diyarbakırda yapılacak törenin ardından hava yolu ile Adana’ya geleceği belirtilirken, Sabancı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ceyhan’
ın Doruk Köyü‘nde toprağa verileceği bildirildi.

Diyarbakır‘



634 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704