Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam281
Toplam Ziyaret1679400

DSP PARTİ MECLİSİ TOPLANTISINDA GENEL SAYMAN VE GENEL SEKRETER SEÇİLDİ

ERÇELEBİ GENEL SEKRETER, ŞİMŞEK GENEL SAYMAN

**DSP’nin 10 Temmuz’daki Olağanüstü Kurultayı sonrasında Parti Meclisi ilk toplantısını yaptı ve DSP Genel Sekreterliği’ne Hasan Erçelebi, DSP Genel Saymanlığı’na Veli Arif Şimşek seçildi.

ANKARA-

DSP Parti Meclisi, 10 Temmuz’daki Olağanüstü Kurultay sonrasında ilk toplantısını yaptı. DSP Genel Başkanı Masum Türker’in başkanlığındaki ilk toplantıda, Genel Sekreter ve Genel Sayman seçimi yapıldı. Toplantıda Hasan Erçelebi DSP Genel Sekreteri, Veli Arif Şimşek de Genel Sayman seçildi.

ÖZGEÇMİŞLER

Hasan Erçelebi(Genel Sekreter):

Veli Arif Şimşek (Genel Sayman):

1960 Mersin-Anamur doğumlu. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü mezunu. Hesap Uzmanlığı, Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü yaptı. İhale Kurumu 2. Başkanlığı yaptıktan sonra kendi kurduğu şirkette Yeminli Mali Müşavir olarak çalıştı. İngilizce ve Fransızca biliyor. Evli.
1955 Denizli-Tavas doğumlu. AÜ Eğitim Fakültesi’nde 1978’de lisans, 1980’de yüksek lisans eğitimini tamamladı. A Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Planlaması Anabilim dalında, “Köy Enstitülerinin Çağdaş Eğitim Yönetimine Katkıları” konulu tez ile doktorasını verdi. Pamukkale Üniversitesi’nde, Eğitim Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeliği, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ve Üniversite Genel Sekreterliği görevlerini üstlendi.1999’da 21. Dönem Denizli Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. 23. Dönem Denizli Milletvekili oldu. 29 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Parti Meclisi toplantısında Genel Sekreter seçildi. Evli, 2 Çocuk babası.
DSP Genel Sekreterliği’ne Hasan Erçelebi, DSP Genel Saymanlığı’na Veli Arif Şimşek seçildi. 



807 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613