Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam743
Toplam Ziyaret1681828

KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser , Adanalı iş adamları ile Konya’da

Adana Sanayi Odası, sektörel sanayi sitelerinde incelemelerde bulunmak üzere Konya’ya gezi düzenledi. Çatıkur Yapı Group ve Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) Yönetim Kurul Başkanı İsmail Demirkeser’de Adana Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök’ün özel davetlisi olarak geziye katıldı. Çok sayıda sektörel sanayi sitesinin ziyaret edilip, bilgiler alındığı geziye Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci de hazır bulundu.  


Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Harita Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası, KOSGEP, Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Doğu Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, TOSYÖV, Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin başkan ve yöneticilerinden oluşan heyeti ilk olarak Konya Valisi Nezih Doğan makamında kabul etti.


KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser’in yer aldığı heyet, daha sonra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i ziyaret etti. Karşılıklı çeşitli hediyelerin verildiği ziyarette Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, iki kent arasındaki işbirliğinin önemine değindi. Konya’nın hızlı büyüyen bir kent olduğunu vurgulayan Aldırmaz, bölgesel işbirliğine önem verdiklerini belirterek, yapılacak işbirliği ile hedeflere daha kolay ulaşılabileceğini ifade etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya hakkında bilgiler verdi.Adana heyetinin sonraki durağı Konya Sanayi Odası oldu. Oda Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’e ziyaretin amacını anlatan Adana heyeti, iki kent arasındaki işbirliğinin gelişmesi gerektiği üzerinde durdu.


Konya Sanayi Odası’ndaki ziyaretin ardından Adana heyeti sırasıyla Mobilyacılar, Marangozlar ve Ağaç İşleri Sanayi Sitesi, Şekerciler Sitesi, Dökümcüler Sitesi, Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesi, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi ve Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemeler yaptı, buralarda işyeri sahipleri ile görüş alışverişinde bulundu.


Çatıkur Yapı Group ve Karaisalı  ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurul Başkanı İsmail Demirkeser, Konya gezisinin Adanalı iş adamlarına önemli ölçüde fayda sağladığını söyleyerek geziyi tertipleyenlere teşekkür etti.



1781 kez okundu

Yorumlar

başarır     07/05/2012 10:32

çok degerl karsiyat yönetiçilerıi başta çok degerli kaymakamımımız Hidayet Sari bey efendi ismayıl demirkeser olmak üzere karaisalı nın ismini dünyaya duyurdunuz karaisalı adına sizlere ve karaisalı ya ve köylerine hizmet götüren herkese teşekkür ederim gönlünüz açik işiniz bol olsun ALLAH YAR VE YARDIMÇINIZ OLSUN
Misafir - karaisalı dan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398