Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam304
Toplam Ziyaret1685059

Karaisalı Sanayici ve İş adamları Derneği, Adana Sanayi Odası'nı ziyaret etti

Karaisalı Sanayici ve İş adamları Derneği, Adana Sanayi Odası'nı ziyaret etti

  Karaisalı Sanayici ve İş adamları Derneği (KARSİAD) Adana Sanayi Odasını (ADASO) ziyaret etti.

 KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, Başkan Yardımcısı Ahmet Işıl, Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Karabulut, Rasim Duran, Kadir Dinç ve Bilal Özkaya, ADASO Başkanı Sadi Sürenkök tarafından karşılandı. 
Başkan Sürenkök, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Adananın her alanda hak ettiği yere gelmesi gerektiğini söyledi. Adananın ufkunun açık olduğunu ifade eden Sürenkök, "Birlikte güç birliği oluşturmalıyız. Bu havayı yakaladık el birliği bunu daha da ileriye götürerek Adana'mızı kalkındırmalıyız. Başta Milletvekillerimiz olmak üzere parti çıkarlarını gözetmeksizin 'Önce Adana' diyerek bu kentimizi kurtarmalıyız. Adana da iki başlılığı kaldırmalıyız. Kalkınmak için ortak bir yol bulmalıyız. Bu Gemi batarsa hepimiz batarız. O Yüzden çok geç kalmadan birbirimize destek olmalıyız" dedi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Karaisalı Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı İsmail Demirkeser' de gölgede kalan Adana'nın bir an önce aydınlığa çıkması gerektiğini hatırlattı. Demirkeser, "Birlikteliklerimiz her zaman devam edecek ve daha sık bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulanmalıyız. Adana için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Birlikten güç doğar" dedi. 
Ziyaret de yeni yönetimini tanıtan KARSİAD Başkanı Demirkeser,  yapacakları  projelerini ve çalışmalarını aktarırken yine Adana için  üretecekleri projelerde destek istediklerini belirtti. Sıcak ve samimi geçen ziyaret sonunda Başkan Demirekeser, günün anısına beraberinde getirdikleri el yapımı Karaisalı biberini ADASO Başkanı Sadi Sürenkök'e hediye etti.
 



1978 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351