Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam50
Toplam Ziyaret1680257

2009' da CHP'den aday olmuştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, merkez Seyhan İlçesine bağlı Tellidere Mahallesi’nde açtığı seçim bürosunda, seçmenlerine bisküvi lokum dağıtarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye destek verdi.

  Yılmaz, Tellidere’de seçim bürosunun açılışında tam bir gövde gösterisi yaptı.  2009 yılında CHP’den Karaisalı İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı ve Tellidere Mahallesi eski Muhtarı olan Oğuz Adem Selçuk’u da partisine katarak MHP rozeti taktı.

  Tellidere Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına katılan MHP Adana Milletvekili Adayları Cahit Öztok ve M. Metanet Çulhaoğlu da birer konuşma yaptı. MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da iştirak ettiği seçim bürosu açılışında Yılmaz, vatandaşlara da bisküvi ve lokum dağıttı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duadan sonra seçim bürosunun açılış kurdelesi Seyfettin yılmaz, M. Metanet Çulhaoğlu ve oğuz Adem Selçuk tarafından kesildi.

  Açılıştan sonra bir açıklama yapan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, içinden çıktığı topluma yabancılaşan kesimin “Püskevit” kelimesini kullandığı için MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi alay konusu yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Oysa Genel Başkanımız yöresel bir dil kullanmış ve Adana Ağzı ile “Püskevit” demiştir. Bu da Genel Başkanımızın içinden çıktığı topluma yabancılaşmadığını göstermiştir” dedi. Kendilerinin de MHP liderine destek olmak amacıyla herkese “püskevit” ikramında bulunduklarını söyledi.

  MHP Adana Milletvekili Adayı M. Metanet Çulhaoğlu da, Adana’da toplantılarda, düğünlerde, nişanlarda, mevlitlerde halkın ”Püskevit”  dediği bisküvi ve lokum dağıtıldığını hatırlatarak, “Başkaları da Çukurova’da bisküviye püskevit denildiğini bilmiyorlar” dedi.



1500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704