Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam207
Toplam Ziyaret1684962

Egemen Gazetesi'nin muhteşem gecesi

Adana'da yayın hayatını sürdüren Egemen gazetesi, 7. kuruluş yıldönümünü düzenlediği geceyle kutladı. Siyasetten spor dünyasına, Adana'nın önde gelen isimlerinin katıldığı gece, geç saatlere kadar sürdü.

Egemen gazetesinin 7. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Büyük Sürmeli Oteli'nde düzenlenen gecede konuşan İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli, Egemen gazetesinin tarafsız ve ilkeli haber anlayışını koruyarak bugünlere geldiğini söyledi. Bugüne kadar hiç kimsenin adamı olmadıklarını ifade eden Denizli, "Bedeli ne olursa olsun, kalemimizi satmadık. Hiç kimseye biat etmedik. Kimsenin karşısında eğilip bükülmedik. Hiçbir zaman dik duruşumuzu bozmadık. Biz, bugüne kadar sadece gazetecilik yapmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı anlayışla yayın hayatımızı sürdüreceğiz. Sizlerin ve değerli okurlarımızın desteğiyle çığ gibi büyümeye devam edeceğiz" dedi.

Denizli'nin konuşmasının halk ozanı Aşık Üryan Turabi birbinden güzel halk türküleriyle davetlileri büyüledi.

Gecede siyaset ve spor dünyasının başarılı isimlerine de plaket verildi. Sualtısporlarında ilklere imza atan Adana Sualtısporları Yüzme İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ali Bozkır ile Botaş Spor'un başarılarında imzası olan menajer Şevket Erden'e plaketlerini Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Genel Başkanı Ali Gülleri verirken, eğitime ve spora yaptıkları katkılardan dolayı Özel Akdeniz Okulları adına Yönetim Kurulu Üyesi Celal Haktanır ile Özel Bilfen Koleji Yöne tim Kurulu Başkanı Kamber Kocaöz'e plaketlerini Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan adına Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı- Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Necat Keykubat'a plaketini Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Zeydan Karalar birlikte verdiler.

Bayanlar Futbol Süper Ligi'nde 18 yıldır Adana'yı başarıyla temsil eden Adana İdmanyurdu Kulübü adına Başkan Metin Taylancı'ya plaketini Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli verirken, Los Angeles Olimpiyatlarında Türkiye'ye ilk bronz madalyayı kazandıran unutulmaz boksör Turgut Aykaç'a plaketini Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkerim Özkul verdi. Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Çimen'e plaketini AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Taşçı verirken, Bürosan adına Genel Müdür Yardımcısı Aslı Arslan'a plaketini Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli verdi.

40 yıl sonra Akdeniz Oyunları'nın Türkiye'ye alınmasında önemli katkıları olan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın adına Kutlay Bulut'a plaketini Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir verdi.

Adana Kadın Danışma Merkezi ve Sığınma Evi (AKDAM) Başkanı Münire Dağ'a plaketini 22. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Kemal Sağ verdi.

Plaket töreninin ardından sahne alan ses sanatçısı ve şovmen Ahmet Gerçek, hareketli şarkıları ve kıvrak danslarıyla davetlileri coşturdu.

Eğlence, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.



1394 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351