Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam292
Toplam Ziyaret1681377

SEYFETTİN YILMAZ’A KARAİSALI’DA SEVGİ SELİ

  - MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI SEYFETTİN YILMAZ:

  - TÜRKİYE’NİN VE ADANA’NIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ” 

  -  MHP ADAYI YILMAZ, ADANA’NIN MERKEZ İLÇESİ KARAİSALI VE ÇUKUROVA’NIN SALBAŞ MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, MHP’nin tek başına iktidarı ile Türkiye’nin ve Adana’nın önünü açacaklarını söyledi.

  Yılmaz, Adana’nın merkez İlçesi Karaisalı ve Çukurova’nın Salbaş Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Karaisalıların bağrına bastığı Seyfettin Yılmaz, önce Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra MHP Karaisalı İlçe Başkanlığına geçti. MHP Karaisalı İlçe Başkanı Ahmet Cevdet Yeğenağa ve Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ile birlikte esnafları gezen Yılmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için destek isteyen Yılmaz, ekonomik kalkınmada Türkiye’nin 8. sırasına düşen Adana’yı yeniden eski günlerine kavuşturacaklarını ifade etti.

  MHP iktidarında milletvekilliği dokunulmazlıklarını kaldıracaklarını kaydeden Yılmaz, yolsuzluk yapanların servetlerine el konulacağını ifade etti. Üniversite giriş sınavının kaldırılacağını, 4/B, 4/C sözleşmeli personel ve öğretmenlerin daimi kadroya alınacağını belirten Yılmaz, çiftçinin kullandığı mazot ve gübreden ÖTV ve KDV’nin alınmayacağını söyledi.

   Adana’da gördüğü sıkıntıları bir nebze de olsa gidermek için milletvekilliğine talip olduğunu bildiren Yılmaz, “Sizin sorunlarınızı çözmek bizim için bir onur olacaktır. Adana’mız için son nefesimize kadar çalışacağız. Adana’da gördüğüm aksaklıkları gidermek için meclise gitmek istiyoruz. Bunun için bize güç verin, destek verin. Sadece bizim seçilmemiz yetmez, partimizi de tek başına iktidar getirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu



924 kez okundu

Yorumlar

     02/05/2011 09:53

hayırlı uğurlu olsun
Misafir - abdullah küçükyücel

     02/05/2011 09:51

hayırlı uğurlu olsun
Misafir - abdullah küçükyücel

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704