Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam98
Toplam Ziyaret1681183

Karaisalılılar'dan Cumali Döşlü'ye vefa

 * KARAİSALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ C UMALİ DÖŞLÜ’YE VEDA YEMEĞİ

* KARAİSALI ESKİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CUMALİ DÖŞLÜ DE YAPTIĞI DUYGULU KONUŞMASINDA, GÖREV YAPTIĞI SÜRE İÇERİSİNDE HİÇBİR ARKADAŞINA SORUŞTURMA AÇMADIĞINI, KARAİSALI’YA VE KARAİSALILILAR HİZMET ETMEK ONURU VE ŞEREFİNE ERİŞTİĞİNİ BELİRTEREK, “BENİ BÖYLE BİR GÜNDE YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM” DEDİ.

-           

 

 Karaisalı’da 11 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Cumali Döşlü’nün Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanmasından dolayı bir veda yemeği verildi. Çok duygulu anların yaşandığı yemekte Döşlü'nün konuşması herkesi ağlattı.

  Adana’da bir restaurantta verilen yemekte konuşma yapan Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımıcısı Selçuk Taşyürek, “Sayın Döşlü bizlere her zaman yol gösterici, rehber, sorunları çözen, insanlara sürekli yardım eden, tartışma değil, uzlaşma ortamı hazırlayan, empatik düşünmeyi hayatında uygulayan, maiyetindeki çalışanlara art niyetle bakmayan, insanların olumsuz yönlerini değil, olumlu yönlerine bakan, olumlu yönlerini ön plana çıkaran biridir. Aklında sürekli eğitim öğretim olan, ilçe öğrencisinin başarısı için çözüm yolları bulmaya çalışan, takım çalışmasına önem veren, ben değil biz diyen bir kişiliğe sahiptir” dedi.

  Karaisalı eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Cumali Döşlü de yaptığı duygulu konuşmasında, görev yaptığı süre içerisinde hiçbir arkadaşına soruşturma açmadığını, Karaisalı’ya ve Karaisalılılar hizmet etmek onuru ve şerefine eriştiğini belirterek, “Beni böyle bir günde yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür ederim” dedi.

  Veda Yemeğine Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, İlçe Emniyet Amiri  Mithat Arık, Jandarma Bölük komutanı  İsmail Atmaca, AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Öveç,  İl Genel Meclisi Üyeleri Veysel Güngör ve Nevzat Özgün ile STK Başkanları, resmi kurum amirleri, Milli Eğitim Müdürlüğü mensupları ve öğretmenler katıldı.



1943 kez okundu

Yorumlar

AHDE VEFA     27/04/2011 10:39

SAYIN MÜDÜRÜM SİZDEN HOŞGÖRÜ VE TEVAZU ÖĞRENDİK.ÖZÜNDE AHDE VEFA OLAN BİZ EĞİTİM CAMİASI SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ.GÜLE GÜLE MÜDÜRÜM RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...
Misafir - ADEM AKILLI

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398