Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam774
Toplam Ziyaret1681859

Karaisalı'da Verem Konulu Şiir Yarışmasınde dereceye girenlere ödül verildi

Karaisalı'da  düzenlenen "verem" konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi.
Adana Çifteminare Verem Savaş Dispanseri Başhekimi Dr. Ahmet Çomu, 64. Verem ve Propagandası Haftasında Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa şiir yarışması düzenlendiğini ifade etti.
Çomu, halkın verem ve onunla mücadele konusunda bilinçlendirilmesini amaçladıklarını belirterek, "Bu haftanın ülke genelinde halka, sağlık çalışanlarına ve öğrencilere yönelik eğitim faaliyetleri ve çeşitli etkinliklerle kutlanması planlanmaktadır. Yapılan bu tür eğitim ve etkinliklerle verem hastalığı ile ilgili toplumun bilgilendirilmesi ve bu hastalığa bütün kesimlerin dikkatinin çekilmesi uygulamalarına ışık tutacağına ve sağlam bir temel oluşturacağına inanıyoruz. " dedi.

Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cumali Döşlü ise ilçede verem konulu şiir yarışması düzenlediklerini belirterek, katılımın çok olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Atatürk İlköğretim Okulu'nda verem konulu şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Cumali Döşlü, Karaisalı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Duran Ali Karataş, Çifteminare Verem Savaş Dispanseri Başhekim Ahmet Yücel Çomu tarafından verildi. Törene ilçedeki okul müdürleri ve öğrenciler de katıldı.



928 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398