Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam497
Toplam Ziyaret1687006

Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 166. Yılı Halı Saha Futbol maçları yapıldı

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yılı dolayısıyla şubeler arası düzenlediği "2. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası"nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bu yıl da şampiyon oldu.

Eleme usulüyle yapılan ve 44 takımın katıldığı karşılaşmaların ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü takımları finalde karşılaştı. Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu'nun halı sahasında gerçekleşen final maçı çekişmeli geçti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Çevik Kuvvet takımı rakibine 4 gol birden atarak maçı 4-0 kazanmayı başararak üst üste ikinci kez şampiyon oldu.

Final maçından sonra düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Halis Arslan, Bölge İdare Mahkeme Başkanı Ali Yaşar Yurdabak, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yükesokulu Müdürü Mahmut Çakır, Adana Teftiş Kurulu Başkanı Necdet Demirdöğen, emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri ve amirler katıldı.

Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, "Zevkli ve heyecanlı maçlar seyrettik. Ama en güzeli turnuvamız centilmenlik içinde geçmiştir" dedi.

Turnuvada Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü takımını yenen Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu üçüncü oldu. Dereceye giren takımların yanı sıra gol kralları ile en centilmen takıma da çeşitli ödüller verildi.

Öte yandan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen "Futbolla Kardeşlik Sahada" projesi kapsamında esnaf arasında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye girenlere de ödülleri verildi



1005 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382