Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam897
Toplam Ziyaret1669283

Şaban Baş, "Sporun destekçisi olacağım"

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş,"Eğer aday olur milletvekili seçilirsem Adana'da gerek profesyonel ve gerekse amatör sporun en büyük destekçisi ben olacağım"dedi.

  Baş,kendisinin kısa bir süre de olsa Adana Demirspor Başkanlığı yaptığını belirterek,"Ben yıllardır Adana'ya hizmet vermiş biri olarak sporun yabancısı değilim. Adana'mızın iki güzide profesyonel takımı olan Adanaspor A.Ş.ile Adana Demirspor'un yeniden süper lige yükselmesi için üzerime düşeni yapacağım. Seçildiğim takdirde iki profesyonel kulubümüzü yeniden eski günlerine kavuşmasına çalışacağım"diye konuştu.

  Adana'da spora katkı sağlayacak iş dünyasını çok yakından tanıdığını ifade eden Baş,"Ben de milletvekili olarak bu organizasyuo sağlamada gerekeni yapacağım"dedi.

  Milletvekili olarak kendisine görev verildiğinde Adana'nın marka kent olması için çalışmalar başlatacağını, Adana'yı,sanayide, ihracatta, turizim ve sağlık turizmi ve lojistikte üs olarak hak ettiği yere getirmek için çaba sarfedeceğini vurgulayan AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş, "Ekonomi ve spor bir bütündür. Adana ekonomide parlayan bir yıldız ve eski günlerdeki anılan bir kent olduğunda takımlarımız da bu gelişmişlikten payını alacaktır. Türkiye'nin yıldızı Adana, ekonomide ve sporda, süper lige yükselecektir. Adana'nın spordaki özlemini  gerçekleştirmek  var gücümle çalışacağım"şeklinde konuştu.



623 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339