Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam659
Toplam Ziyaret1669045

CHP'lilerin Karaisalı çıkarması

Adana İl Başkanı Karalar’ın başkanlığındaki heyet ilçe örgütünü ve halkı ziyaret etti Başarılı bir miting gerçekleştirip Adana kamuoyunu hareketlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nün, ilçe ziyaretlerinin ilkini gerçekleştirdiği Karaisalı’da heyecan ve coşku yarattığı bildirildi.

CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, İl Başkan Yardımcısı İsmet Yüksel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aktaş, Ali İhsan Türkmen, Yasemin Sinpari ve İl Gençlik Kolu Başkanı İlker Bahçeci ile birlikte geldiği Karaisalı İlçe Başkanlığı’nda, seçmen listelerinin incelenmesi konusuna dikkat çekti.

İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili tarafından karşılanan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, tespitlerine göre 8-10 yıldan beri aynı adreste oturan ve her seçimde oy kullanan yurttaşların askıya çıkan seçmen listelerinden çıkarıldığını belirterek şunları söyledi: “Her vatandaş, vatandaşlık hakkı olan oy kullanma hakkını yerine getirebilmek için seçmen listelerinde kayıtlı olmalıdır. 31 Mart’a kadar askıda bulunacak olan listeleri mutlaka inceleyin, isminize bakın. İsminiz yoksa ilçe seçim kuruluna giderek kaydınızı yaptırın. Bunda kasıt vardır demiyorum, ama yıllardır aynı adreste oy kullanan insanlar yeni seçmen listesinden çıkarılmışsa, şüphe ederiz.

Çok sayıda ihbar aldık. Parti görevlilerimiz de muhtarlıklardaki listeleri inceliyor. Herkes seçmen listesinde bulunmalı, oyunu kullanmalı. Bir de sandığa gitmeyenler var. Her partilimiz, tanıdığı herkesin sandığa gitmesi için çalışmalı. Ben inanıyorum ki, sandığa gitmeyenleri oy kullanmasını sağladığımızda AKP’ye fark atarak sandıktan çıkacağız. O nedenle hiçbir gerekçe üretmeden, her CHP’li çalışmalı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan, CHP’yi iktidar yapmalıyız.”

CHP İlçe örgütüne el ilanı ve afiş de bırakan CHP heyeti, daha sonra ilçe binası çevresindeki esnafı ziyaret etti, daha sonra Salbaş’a geçti. Burada da esnafı ziyaret edip el ilanı dağıtan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar ve beraberindeki heyet, seçmen kayıtlarına dikkat çekti.

Girdiği her işyeri ve kahvehanede ilgiyle karşılanan CHP heyeti akşamüzeri Adana’ya döndü.



1046 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339