Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam726
Toplam Ziyaret1669112

Şaban Baş, "Daha iyi bir Adana için çalışacağım"

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş, AK Parti'nin ekonomik misyonunun insanların refah ve mutluluğunun artırılması olduğunu belirterek, "Ben de aday olur ve Allah kısmet eder seçimi kazandığım takdirde başta Adanalılar olmak üzere partimizin ekonomik anlayışı doğrultusunda tüm insanlarımızın refahının artırılmasına çalışacağım"dedi.

  Baş, yaptığı açıklamada, "Partimizin programında belirtildiği gibi Türkiye, genç ve dinamik nüfusu, zengin doğal kaynakları, girişimci ruhlu insanları, tarihi ve tabii güzellikleri ve jeostratejik konumu nedeniyle büyük bir ekonomik kalkınma potansiyeline sahiptir. Partimiz, ülkemizin ender bulunan bu potansiyelini harekete geçirmek için “Sürekli ve Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme Stratejisi” uygulamaktadır. Bu stratejinin uygulanmasıyla fakirlik ve işsizlik azaldığına, gelir dağılımında adalet sağlanmaya çalışıldığına, bu politikalarla ülkemizin, gelişmiş ülkeler düzeyine ulaşmakta olduğuna, vatandaşlarımızın yaşam kalitesi yükseldiğine ve uluslararası camiada saygınlığı arttığına şahit oluyoruz"dedi.

  8 yıllık AK Parti iktidarında sürekli ve sürdürülebilir ekonomik büyüme stratejisinin çok sağlıklı bir şekilde hayata geçirdiğini ifade eden AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş, "Sayın Başbakanımızın Adana'da resmi açılışını gerçekleştirdiği 75 tesisin töreninde yaptığı konuşmada da ifafde ettiği gibi, Adana'da yatırımlar artmakta, işsizlik azalmaktadır. Ben de milletvekili seçildiğim takirde bu çalışmaların ve yatırımların takipçisi olacağım. İşsizliğin azaltılmasında  yapılacak çalışmalara önderlik edeceğim"diye konuştu.



791 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339