Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam467
Toplam Ziyaret1668109

Has Parti'nin hedefi bir sonraki seçimler

 Halkın Sesi Partisi (HAS) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Kılıçaslan, önümüzdeki seçimlere, bir diğer seçimlerde iktidar olacak kadar oy toplamak için çalıştıklarını söyledi.

Bir programa katılmak için Adana‘ya gelen Kılıçaslan, İhlas Haber Ajansı‘nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, partiye olan ilgiyi ve bu yönde oluşan beklenti ve hedefleri anlattı. Genel Başkan Numan Kurtulmuş‘un, toplumun her kesimince kabul gördüğünü ifade eden Kılıçaslan, "Saygın bir liderimiz var. Mevcut iktidar ve diğer partilere alternatif olarak teveccüh gösteriliyor. Fakat seçimlere kısa bir süre var. Kendimizi yeterince tanıtmamız için daha fazla zamana ihtiyacımız olacak. O nedenle önümüzdeki

seçimlere, bir diğer seçimlerde iktidar olacak kadar oy toplamak amacıyla çalışıyoruz" dedi.

Kurtulmuş‘un, bazı çevrelerde hala Saadet Partisi Genel Başkanı olarak tanındığını kaydeden Kılıçaslan, "Parti amblemini, tanıtıcı etkinliklerle ön plana çıkarmamız gerekiyor. Teşkilatımızın sokağa çıkması lazım. Saadet Partisi‘yle yeniden birleşilmesi yönünde bazı görüş ve öneriler alıyoruz. Ancak böyle bir geri dönüş söz konusu değil. Milli Görüş hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Ülke gündeminde ki konulara da değinen Kılıçaslan, Libya‘ya yönelik başlatılan askeri operasyonları, Osmanlı coğrafyasına karşı düzenlenen haçlı seferi olarak değerlendirdi. Kılıçaslan, "Türkiye‘nin arabulucu rol üstlenmesi gerekiyor. Fakat, bütün Müslüman topluluklarda, daha adil, daha demokratik siyasi bir sisteme geçilmesi şart. Aksi halde emperyalist güçlerin saldırısı devam edecektir. Bütün kaynakları azalmaya başlayan batılı güçler, kanımca askeri üstünlükleriyle ağırlıklarını hissettirmeye çalışıyorlar. Hükümetin Libya‘ya Türk askerini göndermesini doğru bulmuyorum" diye konuştu.




766 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436