Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam1004
Toplam Ziyaret1669390

“GÜÇLÜ EKONOMİK TEDBİRLERLE ADANA CAZİP HALE GELMİŞTİR”

AkPARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞABAN BAŞ:

-          “ADANA’DA AÇILAN İŞYERİ SAYISINDA YÜZDE YÜZLÜK ARTIŞ VAR”

-           “GÜÇLÜ EKONOMİK TEDBİRLERLE ADANA CAZİP HALE GELMİŞTİR”

 

ADANA -  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Aday Adayı ve  Adana Ticaret Odası eski Başkanı Şaban Baş, 8 yıllık AK Parti iktidarındaki siyasi istikrarın ekonomiye de yansıdığını belirterek, “Tüm Türkiye ekonomsinde olduğu gibi Adana ekonomisinde de istikrar sürüyor” dedi.

Baş, yaptığı açıklamada Adana ekonomisinin lokomotifi konumundaki Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kullanılan enerji oranınındaki artışın sürdüğünü ifade ederek, “Adana Hacı Sabancı Organize Bölgesi 2011şubat ayı elektirik enrjisi tüketiminde geçen yılın aynı ayına göre 36.6 artış göstermiş, 2011  yılı Ocak-Şubat toplamında ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.6 artış gerçekleşmiştir”dedi.

ATO Aylık Ekonimi Bülteni’ne göre, Adana Hacı Sabancı Organize Bölgesi’nde doğal gaz tüketiminde 2011 Ocak-Şubat toplamında ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4.5 artış gerçekleştiğini kaydeden Baş, açılan işyeri sayısınında yüzde yüzlük bir artış yaşandığını söyledi.  2001 Ocak ve Şubat aylarında 239 işyerinin kapanmasına karşılık 480 işyerinin açıldığına işaret eden Baş, “Tüm bu verilerden de anlaşılacağı üzere bu durum üretim artışı ve ekonomideki hareketliliğe ilişkin önemli bir göstergedir”diye konuştu.

Baş sözlerini şöyle sürdürdü:

  “Güçlü ekonomik ve politik tedbirler sayesinde ekonomimiz, olumlu sonuçlar vermeye devam etmektedir. Bu tedbirler elden bırakılmamalıdır. Aday olur ve seçilirsem eğer AK Parti’nin 8 yıldır sürdürdüğü istikrarlı ekonomi modelinin devamını sağlamada üzerime düşeni yapacağım. Bölgemiz ve özellikle de Adana ticari ve ekonomik yönden cazip hale gelmiştir. Daha dinamikbir ticari ortamı sağlamak için siyasete atıldım”

 

FOTOĞRAF:

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİADAY ADAYI VE ADANA TİCARET ODASI (ATO) ESKİ BAŞKANI ŞABAN BAŞ,”BÖLGEMİZ VE VE ÖZELLİKLE ADANA TİCARİ VE EKONOMİK YÖNDEN CAZİP HALE GELMİŞTİR”DEDİ.

---------------------------TEL: 3597872------------------------------------



730 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173