Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam391
Toplam Ziyaret1679510

NTV ADANA BÖLGE MÜDÜRÜ HAMZA GÜL, DARP EDİLDİ

Adana'da 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının yaşandığı evden cenazelerin adli tıp kurumuna sevki sırasında gazetecilerle cenaze sahipleri arasında arbede yaşandı. Olayda NTV Bölge Temsilcisi Hamza Gül'e saldırı anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Ulubatlı Hasan Mahallesi 3305 sokak 6 numaralı müstakil evde henüz bilinmeyen bir sebeple yaşanan silahlı saldırıda, Ferdi Taşkıran (30), Fatma Taşkıran (22) Hülya Kılıç (15), Behiye Kesik (46) hayatını kaybetti. Saldırıdan sağ olarak kurtulan 5 aylık Zeynep Aysel Taşkıran ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çocuk Yuvasına götürüldü. Polis olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen H.K.'yı arıyor. Bu arada, cenazelerin adli tıp kurumuna sevki sırasında ölenlerin yakınları gazetecilere saldırdı. Polisin gözü önünde NTV Bölge Temsilcisi Hamza Gül tekme tokat dövüldü. Vücuduna aldığı darbelerle yaralanan Hamza Gül Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Acıbadem'in acil servisinde Dr. Ercan Büyükakıncak ve ekibi tarafından ilk müdahelesi yapılan Gazeteci Hamza Gül, daha sonra Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Süha Kınalı tarafından muayene edildi.

 

GAZETECİ GÜL, HASTANEYE YATIRILDI

 

Acıbadem'e yatışı yapılan gazetecinin genel durumu hakkında bilgi veren Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Süha Kınalı, sağlık durumunun iyi olduğunu; ancak bir süre müşade altında tutacaklarını bildirdi.

 

ACIBADEM'E GAZETECİLER AKIN ETTİ

 

Bu arada olayı duyar duymaz gazeteciler Acıbadem Adana Hastanesi'ne akın etti. Direktör Hüseyin Çelik, Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve gazeteciler Hamza Gül'ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.



1784 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404