Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam307
Toplam Ziyaret1685740

DSP ve TDH’den yaklaşık 300 kişinin üye kaydı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Örgütünde katılım coşkusu yaşandı. DSP Seyhan İlçe eski Başkanı Necdet Çay, DSP Çukurova İlçe eski Başkanı Ercan Kurgun ve Türkiye Değişim Hareketi Çukurova İlçe eski başkan yardımcısı Tufan Liceli Sümer’in önderliğinde yaklaşık 300 kişinin üye kaydı gerçekleştirildi.

 CHP Çukurova İlçe binasında düzenlenen ve İl, ilçe yöneticileri ile partililerin hazır bulunduğu katılım töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Sekreteri Beytullah Soylu, tarihin en önemli seçim sürecine girildiğini söyledi. Günümüzde işsizliğin, yoksulluğun, borçluluğun had safhaya ulaştığını vurgulayan Soylu, siyasal iktidarın insanları yoksullaştırarak kendine bağımlı biat toplumu yaratmayı başardığını ifade etti.

Soylu, “AKP iktidarı, baskıcı, radikal, teokratik, korku zihniyetiyle toplumu sindirdi. Kendi gibi düşünmeyen irtica tehlikedir diyen gazeteci ve yazarları tutuklatarak insanları sindirmeye çalışıyor. Özverili çalışmalar, kararlılık, inanırlılık CHP’nin halk iktidarı yolunu açacaktır. Aydınlık yarınlara katılan arkadaşlara hoş geldin katkıları olan arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

 Katılımcılar adına konuşan Türkiye Değişim Hareketi Çukurova İlçe eski Başkanı Tufan Liceli Sümer ise şunları söyledi:

“Gücünü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan ve o günden bu güne Cumhuriyet değerleri uğruna mücadele eden, Kurtuluş Savaşı destanı yazan ve bu uğurda can veren, kökleri tarihin derinliklerine uzanan rüzgarlara, fırtınalara darbelere rağmen ayakta dimdik duran bir çınarın güçlü kuvvetli dallarıyız, kollarıyız.

Cumhuriyet kazanımlarımızın yok edilmeye, gençlerimizin yozlaştırılmaya,  kadın haklarının yok sayılmaya çalışıldığı, çalışanların ekonomik haklarının bir avuç çıkarcıya peşkeş çekildiği, böylesi bir süreçte artık yan yana gelmek omuz omuza vermek için gün birlik ve dayanışma günü olduğu inancımızla evimize geldik.  12 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidar, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaya olan kararlılığımızı sizlerle paylaşmak, yol arkadaşlığımıza beraber devam etmeyi diliyorum.”



1208 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382