Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam842
Toplam Ziyaret1669228

Ömer Fethi Gürer CHP'den aday adayı

Niğde ilinde Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalara ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer Üretime de, Emeğe de destek oldum. Destek olmaya devam edeceğim”dedi.

 

  Endüstri Mühendisi-Gazeteci Yazar Ömer Fethi Gürer   “İşvereninde, işçinin de sorunlarının varlığını biliyorum.  Bu sorunların aşılması için çaba harcayacağım. Üretenlerle yönetenlerin birlikte ele ele çaba ve çalışmalarda bulunması ülkemizin gelişimini sağlar. İşçimiz üretecek, iş adamımız üretenlere sahip çıkacak ve toplum olarak hakça paylaşım ile yaşayacağız. Temel felsefemiz iş yerlerimizin gelişmesi, daha çok işçi çalıştırır hale gelmesi, işverenlerimizin de, işçilerimizin hak ettiklerini onlara vermesidir. İş yeri olmadan, iş adamı olmadan üretim olamayacağı gibi, işçi olmadan emek olmadan çalışan olmadan da bir işletmenin var olabilmesi olası değildir. İşçilerin alın teri ve emeklerinin karşılığını veren her işveren büyümüş gelişmiştir. İşçisinin hakkını yok sayanların ise sonu olmamıştır. Barış içinde anlaşarak dayanışma ile ülkemize vereceğimiz ve yapacağımız katkıyı yapmalıyız” diye konuştu.

          Sendika ve Demokratik kitle örgüt başkan ve yöneticileri ile görüşmelerinde geçmişte sendika başkanlığı yaptığını daha sonra Mühendis olarak iş yerlerinde Genel Müdür olarak çalıştığını belirten CHP Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer masanın iki yanında da oturarak sorunları bire bir görüp yaşadım. O nedenle her konuda söyleyecek sözüm, önerecek düşüncem ve diyecek bilgim var. Yaşadıklarım ve tecrübemle söylüyorum ki iş barışının sağlanmasında karşılıklı anlayış yanında emeğin hakkının verilmesinin çok büyük önemi vardır. Sanayicimizin de, emekçimizin de sorunlarında yanlarında olmayı görev bileceğim “dedi.

     Gürer, gelişmiş ülkelerde Demokratik Kitle örgütlerinin önemine de dikkat çekerek gerek meslek kuruluşları ve farklı sosyal etkinlikler için bir araya gelenlerin mutlaka yaşama ve kentine katacakları olduğunu, her mesleğin sorunları ve taleplerinin karşılanması adına verilecek uğraşlarda onlara destek olup sözcüleri olmak içinde çaba harcayacağını söyledi.

  Gürer Niğde ili ilçe, kasaba ve köylerde de gezilerine de devam ediyor.



1064 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339