Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam876
Toplam Ziyaret1701920

KARAİSALI’DA CUMHUR İTTİFAKI TAM SAHADA

Emelcik Köyündeki iftar yemeğine Cumhur İttifakı mensupları tam kadro katılarak köylüler ile birebir diyaloga geçtiler.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Karaisalı’da siyasetteki hız giderek artıyor.

Cumhur İttifakı, Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak için tam saha pres uyguluyor. Emelcik Köyündeki iftar yemeğine Cumhur İttifakı mensupları tam kadro katılarak köylüler ile birebir diyaloga geçtiler.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Kurdak,MHP İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Şekerci ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, ilçe belediye meclis adayları ve AK Parti Seyhan Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Hasan Hüseyin Kuşçu, AK Parti Çukurova eski Başkanı Ramazan Çırak, AK Parti İl Genel Meclisi eski üyelerinden Mesut Yeşil, AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Ekici de ilçeye gelerek vatandaşlarla birebir görüşmelerde bulunarak 31 Mart Belediye Başkanlığı ve meclis üyelik seçimlerini kazanmak için çaba gösteriyorlar.

MHP Karaisalı Kontenjan Adayı ve halen Karaisalı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Cemal Demirdağ, seçim çalışmalarının ile Ramazan ayına denk gelmesi ile Karaisalılılar ile buluştuklarını ve iftar programlarına yoğun katılımların yaşandığını belirterek, “İlçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için aralıksız çaba sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşümler oldukça iyi. Bizlere emek ve destek veren herkese, partililerimize ve tüm Karaisalılılarımıza saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz” şekelinde konuştu.

 

 

 

 

 

İftar programlarına katılım çok fazla..

Hasan Hüseyin kuscu, ramazan çırak, mesut yeşil, mustafa ekici herkes sahada

137 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777