Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam372
Toplam Ziyaret1701416

KARASALI’DA SİYASİ KAZAN KAYNIYOR

Kulislerde seçimin Bekir Şimşek ile Sadettin Aslan arasında geçeceği konuşulurken CHP’nin da aradan sıyrılıp seçimi alabileceğine de dikkat çekiliyor.

Karaisalı’da kulisler İYİ Parti’deki depremle çalkalanırken, şöyle ifadelerde bulunuluyor:
“İyi Parti Karaisalı İlçe Başkanı Av. Mustafa Kuşdemir yalnız değil, İyi Parti Karaisalı İlçe Yönetimi de partiden istifa ettiler.Avukat Mustafa Kuşdemir'in ilçe başkanlığını devralmasıyla birlikte partinin güçlü bir ivme kazandığı ve belediye başkan adayı kemal metine pozitif bir imaj kattığı tüm halk tarafından bilinmekteydi.
İlçe başkanının, yönetiminin ve kendi bölgesinde sevilen partililerin istifası ile birlikte Kemal Metin’in seçim kazanma ihtimalinin kalmadığı anlaşıldı.”

“SEÇİM BEKİR ŞİMŞEK-SAADETTİN ASLAN ARASINDA GEÇER”

Siyasi kulislerden elde edilen bilgiler şu yönde:
“Bağımsız aday Sadettin Aslan ve İyi Parti arasında geçtiği düşünülen seçim yarışının son gelinen noktada İyi Parti’nin ve Kemal Metin’in halk için umut vaadetmemesi neticesinde seçimin sadece ve sadece cumhur ittifakı adayı Bekir Şimşek ile Sadettin Aslan arasında geçeceği konuşuluyor.
Kemal Metin, iyi parti ekibiyle büyük bir yol katetmişken son düzlükte ekipte olmayan kişilerin güzellemelerine aldanarak iyi partiye gönül verenleri, yönetimi ve ilçe başkanını devre dışı bırakmak istemişti. 20.02.2024 tarihinde İlçe seçim kuruluna teslim edilen meclis üyesi aday sıralamasından da anlaşılacağı üzere ilk sıralarda partide bugüne kadar hiçbir zaman aktif olmamış, tepeden indirilen isimler olduğu gözden kaçmadı. Oysa ki özellikle sosyal medya ve sahadaki atmosferden anlaşılıyordu ki istifa eden ilçe başkanı av. Mustafa Kuşdemir, yönetim kurulu üyeleri ve partiye gönül verenler her daim Kemal Metin’i halk ile buluşturuyordu.
Kısa sürede halkın sevgisini ve güvenini kazanan av. Mustafa Kuşdemir ve ekibinden köylerde ve Karaisalı merkezde büyük kitlelerin işaret beklediği konuşuluyor. İstifa eden ilçe başkanı Mustafa Kuşdemir ise istifasının hemen ardından "Etik bulmadığım için seçimlere kadar hiçbir siyasi partiye yakınlık kurmayacağımı, tüm adaylara eşit mesafede olduğumu fakat malum adaya negatif bir uzaklıkta bulunacağım" diyerek hiçbir parti yada adayı işaret etmediği biliniyor.”
“CHP ARADAN SIYRILIP SEÇİMİ ALABİLİR”
Karaisalı kulislerinde ayrıca “Bu gelişmeler üzerine CHP’nin da aradan sıyrılıp seçimi alabileceğine” de dikkat çekiliyor.
Diğer yandan bu gelişmeler ise İYİ Parti'nin Adayı Kemal Metin acaba neler diyecek, merakla bekleniyor.
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİNİZ...
Karaisalı'nın kaynayan kazanı siyasi kulislerden elde ettiğimiz bilgileri vermeye devam edeceğiz...

 

312 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138