Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam320
Toplam Ziyaret1701364

CHP KARAİSALI ADAYI FADİME GEÇİOĞLU ANLATIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana-Karaisalı Belediye Başkan adayı Fadime Geçioğlu, proje ve vaatlerini anlattı.

Medyascope Haber Müdürü Göksel Göksu’nun “Kurtlar Sofrasında Kadınlar” programı, yerel seçimlerde aday adayı olan kadın siyasetçileri ağırlamaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana-Karaisalı Belediye Başkan adayı Fadime Geçioğlu, proje ve vaatlerini anlattı.


CHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Geçioğlu, kendisini adaylığa götüren süreci şöyle anlattı:
“Zeydan Bey’in Meclis’te çoğunluğunun olabilmesi için, gerekli yatırımları yapabilmesi için bizim Adana’nın kırsal kesiminde gücümüzü artırmamız gerekiyor CHP olarak. CHP’li belediye başkanlarının yatırımlarının önü kesiliyor. Bunu İstanbul’da da görüyoruz, Ankara’da da görüyoruz, Adana’da da aynı şekilde.”
Yaptığı saha çalışmalarında vatandaşların en çok yollardan ve çöplerin toplanmamasından şikâyet ettiğini dile getiren Geçioğlu, “Karaisalı’ya yatırım yapılmasını istiyorlar. Turizm, bacasız bir fabrikadır. Bizim Varda Köprümüz var. Oradaki tesislerin daha aktif hale getirilmesi gerekiyor” dedi.
İstihdam sağlayacak projeler üretmek istediğini belirten Geçioğlu, “Bir kreş açmak istiyorum. Birçok insan çalışabilir. Yaşlı bakımevi, alzheimer bakımevi… Alanımız geniş, imar sorunu olacağını zannetmiyorum. Oralara bu binalar yapılabilir. Gençlerimize iş olanakları olabilir, turizmi harekete geçirmek istiyorum” diye konuştu.

192 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138