Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret1701458

MHP KARAİSALI İLÇE TEŞKİLATI KAPATILDI

MHP'nin Adana'daki üç ilçe başkanlığı yerel seçim çalışmalarında parti disiplinini ihlal ettikleri gerekçesiyle kapatılırken Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü görevinden alınarak disipline sevk edildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Adana iline bağlı Karaisalı, Saimbeyli, ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergiledikleri gerekçesiyle kapatıldığını açıkladı.

BAŞDANIŞMAN GÖREVDEN ALINDI
Aynı sebeple Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün de başdanışmanlık görevinden alındığını belirten Yalçın, Sözlü'nün merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade etti. Yalçın, konuyla ilgili olarak yapılan bu değişiklikleri kamuoyuna duyurdu.

MHP'li Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur."

SÖZLÜ,"MHP'DEN AYRILMAYACAĞIM"
Hüseyin Sözlü, görevden alınışının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Sözlü, "Şahsıma hiçbir tebliğ yapılmamasına ve sebebine anlam veremememe rağmen Genel Başkan Yardımcımız Sn. Semih Yalçın'ın sosyal medyada yaptığı açıklamaya istinaden Kamuoyuna:" diye başladığı açıklamasında MHP'ye bağlılığının devam edeceğini vurguladı.
Sözlü'nün açıklaması şöyle:
"Muhterem Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdirleriyle yürüttüğüm Belediye Başkanlığı dönemlerim ve başdanışmanlık görevi süresi içerisinde, görev sorumluluğuma halel getirecek en küçük bir zaafiyet, Partimize ve Liderimize olan sadakatimi sorgulatacak bir davranış içinde bulunmadım.
Bugüne kadar Türk Milliyetçiliği Hareketinin bir ferdi olmaktan gurur duydum. Taahhüdüm odur ki Ülkü Ocaklı olduğumuz yıllarda ettiğimiz yeminin arkasında bundan sonra da duracağım.
Yılanlardan olmayacağım, kaçanlardan olmayacağım...
Gençlik yıllarımda tanıştığım Ülküden, Türk milliyetçiliği fikrinden, Alparslan Türkeş çizgisinden ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden ayrılmayacağım.
MHP aynı zamanda babamın partisidir ve ben bu partinin misafiri değil ev sahibiyim, bu hareketin öz evladıyım."

165 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138