Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam70
Toplam Ziyaret1702769

MHP'Lİ BEKİR ŞİMŞEK, "KAZANMAYA GELİYORUZ"

MHP Genel Başkanı tarafından Karaisalı Belediye Başkan adayı olarak atanan Bekir Şimşek, Karaisalı Kaymakamlığını, Karaisalı AK Parti İlçe Başkanlığını ve Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanlığını ziyaret etti.

Şimşek, ziyaretlerden sonra şu açıklamalarda bulundu:

"Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tensipleri ile Karaisalı Belediye Başkan  adayı olarak atanmış bulunmaktayım. Karaisalı’yı daha ilerilere taşımak ve sizlere daha iyi hizmetler getirmeye geliyoruz."

ŞİMŞEK'TEN KAYMAKAMLIĞA ZİYARET

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek, Karaisalı Kaymakamı Muhammed Huzeyfe Onur'u ziyaret etti. Şimşek, "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakının Karaisalı Belediye Başkan adayı olarak, İlçe Başkanlarımız ve beraberimizde ki heyet ile birlikte, Kaymakamımız Sayın Muhammed Huzeyfe Onur’a nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizleri nezaketle ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ŞİMŞEK, AK PARTİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Şimşek, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına giderek Başkan Osman Kurdak ile görüştü. Şimşek şu açıklamada bulundu:

"Ak Parti İlçe Başkanı Osman Kurdak Bey’i ziyarette bulunduk. İttifakımız hakkında istişare ettik. Bizi ağırlayıp, diğer ziyaretlerimizde bizimle beraber olduğu için teşekkür ederiz."

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek daha sonra Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanlı Kenan Küçük'e ziyarette bulundu. Şimşek, "MHP Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Emre Dönmez Bey ve Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük Bey’i ziyarette bulunduk. Bizi ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.

271 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419