Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam695
Toplam Ziyaret1701739

İYİ PARTİ İL BALŞKANLIĞINA AZİME KOCACIK ATANDI

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Çukurova Belediye Başkanlığı'na aday olan Birol Büyüköztürk İl Başkanlığı görevini Azime Kocacık'a devretti.

Devir teslim töreninde konuşma yapan İl Başkanı Birol büyüköztürk “21 Ocak'ta aldığımız bu göreve bugün itibari ile Azime Kocacık ve ekibine teslim ediyoruz.Büyük uğraşlar vererek önemli çalışmalar yaptık bu süreçte bizimle birlikte çalışma yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu bayrağın Azime hanımla daha da yükseklere çıkacağını düşünüyorum kendilerine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum” dedi. İl Başkanlığı görevini devralan Azime Kocacık da yaptığı konuşmada; “ Kıymetli Başkanlarımız ile Genel başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde çıktığımız bu yolda öncelikle Genel başkanımız Meral Akşener'e Adana Milletvekillerimiz Ayyüce Türkeş ve Bilal Bilici'ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum, tüm ekip arkadaşlarımla birlikte mücadele azmimizi ve inancımızı hiçbir zaman kaybetmeden çalışacağız. Görüyoruz ki çalışmalarımız meyvelerini vermiş bunun içinde kendimizle de gurur duyuyoruz, hiç kuşku yok ki bugün Adana'da partimizin o günden bugüne geldiği noktaya baktığım zaman gördüğüm kayda değer ilerleme  mücadele Azmi mi daha da perçinlemektedir”. dedi

Konuşmasına devam eden Başkan Kocacık;

“Ben sorumluluklarımı yerine getirirken gücümü ideolojimden ve sonuna kadar inanmaktan vazgeçmeyeceğim değerlerimden aldım. Tek başıma bir kadınım diyerek bir kenara çekilmedim. Çünkü bunu yaparsam vatanıma ihanet edeceğime inandım.Kurtuluş Savaşı esnasında cepheden cepheye koşan şehit ve gazilik unvanı alan gözünü kırpmadan önce vatan diyen anaların karşısına mahşer günü başım dik çıkmalıydım. Kıymetli İYİ Partililer hepimiz biliyoruz ki partimiz içerisinde isimlerin bir önemi yoktur. Hangi makam ve mevkide olursak olalım bize düşen İYİ Parti’yi hak ettiği konuma getirene dek çalışmak mücadele etmektir.  İsimler geçici İYİ Parti kalıcıdır. İYİ Parti içinde esas olan Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatleridir. Bizlere  düşen de İYİ Parti olarak Türkiye Cumhuriyeti'ne ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün belirlediği hedeflere ulaştırmak için birlik ve beraberlik duygumuzu kaybetmeden durmadan çalışmak projeler üretmektir. İnsan fırsatların gelmesini bekler, fırsatlar da insanın gelmesini, fırsatlar bekler, insanlar bekler kazanan hep mazeret olur, biz mazeret üretmeyeceğiz, iyi teşkilatçılık anlayışımızdan büyük ve güçlü Türkiye ülkümüzden yaratılanı, Yaratanın emaneti görüşümüzden asla ayrılmayacağımız bir yönetim kadrosuyla aldığımız emaneti daha iyi noktalara taşıyacağız. Bugün Çukurova'nın İncisi Adana'mızdan her daim kadının yanında olan önünü açan ve desteklerini hiç esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e Genel Başkan yardımcılarımıza ve Adana Milletvekillerimize beni bu ulvi göreve layık gördükleri için teşekkürlerimi, saygılarımı ve minnetlerimi sunuyorum. Ümit ediyorum ki benim bir kadın olarak İl Başkanı olmam diğer kadınlara cesaret versin, yollarını açsın, kadınlara siyasette hak tanımayan tüm siyasiler içinde örnek teşkil etsin, siyasal yaşamımda beni bir kez olsun yalnız bırakmayan ve desteğini hiç esirgemeyen kıymetli eşime ve çocuklarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.Çıktığım bu yolda Allah utandırmasın yolumuzu hep açık etsin yar ve yardımcımız olsun.”

İYİ  Parti Adana İl Başkanlığı binasında yapılan devir teslim törenine İYİ Parti 28. dönem Adana Milletvekili Bilal Bilici, İYİ Parti 27. dönem Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, İlçe Başkanları ve yöneticilerin yanı sıra birçok üye ve gönüllüler de katıldı.

126 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777