Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam906
Toplam Ziyaret1701950

YILIN GAZETECİSİ SEÇİLEN VAHİT ŞAHİN ÖDÜLÜNÜ ALACAK

Araştırma Dalında Yılın Gazetecisi ödülüne layık görülen Vahit Şahin, 22 Aralık 2023 tarihinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde (ÇGC) düzenlenecek gecede ödülünü alacak.

ÇGC tarafından geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Ödülü yarışmasında 105 yıllık tarihi gazete Yeni Adana Gazetesi'nde 22 gün süren "Dünyanın Ünlü Gazetecileri" başlıklı araştırması ile yılın gazetecisi ödülünü kazanan Vahit Şahin, "Martin Luther,Napoleon Bonaparte,Georg Wilheim Friedrich Hegel,Alexander Puşkin, Honoré de Balzac, Camillo Cavour, Otto von Bismarck, Karl Marx, Fyodor Dostoyevski,
Leo Tolstoi, Emile Zola, Maxim Gorki,Yareslev Haşek, Mahatma Gandhi,Wladimir İlyiç Lenin,Sir Winston Churchill, Leo Troçki,Harry Truman,Benito Mussolini,Albert Camus,Ernest Hemingway,Bülent Ecevit ve Mustafa Kemal Atatürk gibi daha yüzlercesini bizler daha çok
romanları,ideolojileri, yaptığı devrimleri,devlet başkanlıkları
özellikleri ile tanıdık.Sanatın, siyasetin öncüleri olan, Dünya tarihine yön veren ve tarihin yazılışına önderlik edenler olarak biliyoruz.
Yukarıda ismini saydığım veya yazamadığımız bu insanların birer gazeteci olduğunu pek bilenimiz yoktu. Ben de bu konuyu inceleyip bir araştırma serisi olarak yayınlamıştım. ÇGC Seçici Kurulu ve Jürisi tarafından ödüle layık görüldüm. ÇGC Yönetim kuruluna ve jüride görev yapan meslektaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

181 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777