Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam229
Toplam Ziyaret1701273

YUŞA DAVARCI,"KARAİSALISPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR"

Çukurova Metropol Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Karaisalı’nın benim yanımda önemli bir yeri vardır. Ben Karaisalı’yı çok seviyorum. Her daim yanlarındayım” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Yuşa Davarcı, yaptığı başarılı çalışmalarla takdir topluyor. Salon sporlarına ve futbol yüzme Kulüplerine de eşit mesafede bulunan ve azımsanmayacak destekler veren Davarcı, yaptığı yardımlarla spor kulüplerinin dostu haline geldi.

Karaisalıspor Kulübü'nü küllerinden yeniden yaşatan ve sonsuz destekler veren Yuşa Davarcı’nın ilçede yaptığı çalışmalar da her kesimin takdirini kazanıyor.

Yuşa Davarcı, "Bizler makam koltuklarını hizmet için işgal ediyoruz. Nerede bir hizmet varsa biz orada oluruz. Karaisalıspor gümbür gümbür geliyor" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, "Karaisalı’nın benim yanımda önemli bir yeri vardır. Ben Karaisalı’yı çok seviyorum. Her daim yanlarındayım.” diye konuştu. (Kaynak: CUKUROVA METROPOL)

396 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138