Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam132
Toplam Ziyaret1700572

CHP’Lİ HÜSEYİN ORHAN SEYHAN’A TALİP OLDU

“Gençliğin Gücü, Seyhan’ın Geleceği” sloganı ile iyi bir çıkış yapan CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi, şehrin her yanını afişlerle donattı.

42 yaşında olan ve iki dönemdir Seyhan Belediye Meclis Üyeliği yapan ve Adana Büyükşehir’e bağlı Altın Koza A.Ş.’nin de Genel Müdürü olan Hüseyin Orhan, “Gençliğin Gücü, Seyhan’ın Geleceği” sloganı ile aday adaylığını duyurdu.

Tüm sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla da iyi diyalogları olan eğitimci Hüseyin Orhan, “Sokaklarında beraber yürüdüğümüz, kahvehanelerinde çay içtiğimiz, İlk, Orta, Lise ve Üniversite arkadaşlarım, Seyhan’da oturduğum çok sayıda mahallede edindiğim dostlarım. Öğretmenlerim, öğrencilerim ve aynı şeylere güldüğümüz, aynı şeylere ağladığımız bende kendilerini gören tüm Seyhanlılar… Hiçbir zaman Seyhan’da ben olmazsam olmaz demiyeceğiz; toplumun her kesiminden halkımızın temsiliyeti olmazsa olmaz diyeceğiz…

Bu yolda yürürken hedefimiz; genel ve yerel yönetimlerde sadece seçimden seçime hatırlanan, yok sayılmış ve ötekileştirilmiş halkımızın tüm kesimlerinin temsiliyetidir. Halkımızın her rengi Seyhan’ın zenginliğidir. Bizler bunun bilinci ile bulunduğumuz tüm görevlerde birlikte hareket ettiğimiz, toplumun aynası olarak gördüğümüz Sivil Toplum Kuruluşları, Emek Meslek Odaları, Sendikalarımız ve Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini referans alarak süreci başlatıyoruz.

Bugün de yarın da yegâne amacımız daha demokratik, adil, eşit ve çoğulcu genel ve yerel yönetimler olacaktır” dedi.

 

81 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.172132.3010
Euro34.714534.8536