Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam47
Toplam Ziyaret1700487

OZAN GÜLAÇTI,"ÖĞRETMENLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, öğretmenlerimizin, yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalıştıklarını, en zor şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra ettiklerini belirterek "Öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Öğretmenlerimize şükran borçluyuz" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gülaçtı, öğretmenlik mesleğinin; sadece eğitim-öğretim sürecinde edinilen bilgileri sınıfta öğrencilere aktarmak olmadığını, bilgi yanında tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleği olduğunu söyledi.

Öğrencilerine rol model olan öğretmenlerin öğrencilerinin kişiliğini, hayata ve insana bakış açısını da şekillendirdiğini vurgulayan Başkan Gülaçtı,

"Çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik, açık fikirli, üretken, aynı zamanda da sorumlu fertler olarak yetiştirilmesinde eğitimcilerimize büyük sorumluluklar düşmektedir.  Öğretmenlerimiz, çocuk ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir.

HER MESLEK ÖNEMLİ

Her meslek önemli. Ancak pek az meslek öğretmenlik kadar insanda değerli izler bırakır. Hepimizin hayatına dokunan, bize yol gösteren, zor anlarımızda elimizden tutan bir öğretmenimiz mutlaka vardır. Bugün hangi konumda olursak olalım her birimiz üzerimizde hakkı olan öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla hatırlıyoruz. Bize şefkatle yaklaştıkları için bizi sabırla yetiştirdikleri için bize rehberlik ettikleri için aradan geçen yıllara rağmen öğretmenlerimizi şükranla yad ediyoruz. 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' diyen bir medeniyetin mensupları olarak ne yaparsak yapalım öğretmenlerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizin farkındayız" dedi

Başkan Gülaçtı, "24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istikbalimizin mimarı, fedakarlığın ve sevginin timsali öğretmenlerimize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Başta görevi başında şehit olmuş eğitimciler olmak üzere, ahirete irtihal etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

140 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138