Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam599
Toplam Ziyaret1701643

KARAİSALI'DA ORMAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bölge ormanlarının çoğaltılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için yürütülmekte olan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı ​​​Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün bölge ormanlarının çoğaltılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için yürütülmekte olan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.
​​​Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımlarıyla; bölge ormanlarının çoğaltılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için yürütülmekte olan çalışmalar hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda Şube Müdürleri faaliyet konularına ilişkin, İşletme Müdürleri dokuz aylık program gerçekleşmeleri ile ilgili sunumlarını yaptılar.
Şube Müdürleri tarafından birimleri ile alakalı konularda yapılan tespitler dile getirilerek uyarılarda bulundular. Ardından şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri karşılıklı olarak görüşüldü.
Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz'ın,2023 yılı programlarının gerçekleşmelerinde hassasiyet gösterilmesi konusunda verdiği talimatla toplantı sona erdi.​

209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138