Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam31
Toplam Ziyaret1701075

MENDERES SAMANCILAR,” SEYHAN NEHRİ GİBİ FESTİVALİMİZ DE VARLIĞINI SONSUZA DEK SÜRDÜRSÜN”

Altın Koza Film Festivalinin Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar,“Biz de bu şehrin insanları olarak, bu büyük gururu yaşamaya devam edelim. Selam ve sevgiyle anıyoruz, bu şehrin bağrından çıkıp böylesine kalıcı meşaleler yakmış o güzel insanla

Haber:Vahit Şahin

30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinin Yürütme Kurulu Başkanı Menderes Samancılar, “Dileğimiz odur ki sonsuzluğa doğru giden Seyhan Nehri gibi festivalimiz de coşku dolu varlığını sonsuza dek sürdürsün. Biz de bu şehrin insanları olarak, bu büyük gururu yaşamaya devam edelim” dedi.

Samancılar, 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivalinin bir değerlendirmesini yaparak, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Halkımızı özgür ve adaletli bir dünyada yaşasın. Analar, çocuklar gözyaşı dökmesin, savaşlar olmasın. Aydınlık bir gelecek için kutluyoruz Cumhuriyetimizin 100. Yılını. Bu yıl Adana Altınkoza Film Festivali 30. Kez düzenleniyor. Bugünlere gelmesine vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkürler” ifadesini kullandı.

Adanalı ünlü sanatçı Menderes Samancılar şöyle devam etti:

“Dileğimiz odur ki sonsuzluğa doğru giden Seyhan Nehri gibi festivalimiz de coşku dolu varlığını sonsuza dek sürdürsün. Biz de bu şehrin insanları olarak, bu büyük gururu yaşamaya devam edelim. Selam ve sevgiyle anıyoruz, bu şehrin bağrından çıkıp böylesine kalıcı meşaleler yakmış o güzel insanları.”

(

147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777