Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam649
Toplam Ziyaret1701693

TGC OLARAK VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİNDE BULUNDUK

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Adana İl Temsilcisi İsmail Başkan ile beraberindeki cemiyet üyesi Vahit Şahin’i makamında kabul eden Vali Köşger; tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

Vali Yavuz Selim Köşger, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.
Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında; 24. ve 25. Dönem Gaziantep Milletvekili, SASA Polyester Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker'i, Ziraat Bankası Adana Bölge Müdürü Dr. Murat Serdar Bulut ile Ziraat Bankası Atatürk Caddesi Şube Müdürü Osman Topal'ı, 01 Adana Basketbol Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Şahsivar ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ve sporcuları, Tunceli Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ'u, Cem Vakfı Adana Şube Başkanı Müsriye Büyükdoğan ile yönetim kurulu üyelerini, Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş ile Kebapçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan’ı, Adana Ziraat Odaları Genel Koordinatörü ve Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal ile ilçe ziraat odaları başkanlarını, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Adana İl Temsilcisi İsmail Başkan ile beraberindeki cemiyet üyesi Vahit Şahin’i, Çukurova Barış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Durmuş Ali Başkan ile beraberindekileri, İzmir Marriott Hotel Sahibi Mustafa Çüngüşlügil ile beraberindekileri makamında kabul eden Vali Köşger; tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.
Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten tüm misafirlerine teşekkür etti.
Adana'nın tüm dinamikleriyle bir bütün olduğunu belirten Vali Köşger, daha da güzel bir Adana için kentin tüm paydaşlarıyla iş birliği halinde birçok çalışma gerçekleştireceklerini kaydetti.

300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138