Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam911
Toplam Ziyaret1701955

CHP'Lİ EREN,"SEÇİMLERDE SANDIĞA SAHİP ÇIKMADA BAŞARILIYDIK"

Yönetim Kuruluna Abdurrahman Çöp,Bahattin Uçar, Beytullah Girici, Emin Eren, Eren Nergiz,Ergül Erden, Furkan Aytuç,İlhami Geçioğlu, Levent Gürzsoy, Tufan Begici, Şafak Yurtman ve Yahya Uğur seçildi.


CHP Karaisalı İlçe Başkanlığına Mustafa Eren yeniden seçildi.
CHP Olağan konresinde üç liste yarıştı. 78 delegesi bulunan CHP Karaisalı İlçe örgütü seçiminde Mustafa Eren başkanlığındaki mavi liste 52 oy, beyaz liste 17 oy,sarı liste 4 oy alarak güven tazeledi.
CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren yaptığı konusmada, bu seçimlerde en önemli şey olarak gördükleri sandıklara sahip çıkmada, ıslak imzalı tutanakların eksiksiz partiye teslim edilmesinde ve sandık güvenliği konularında yüz de yüz başarı sağladıklarını açıkladı.Islak imzalı tutanakların sonuçlarının ilçe baskanlığında kısa sürede sisteme girildigini belirten Başkan Eren,seçimde iyi bir çalışma ekibi kurduklarını ev ev dolaşarak, insanlarla yüzyüze parti çalışmalarını anlattıklarını söyledi.
Eren,"Fakat bir dejavu yaşadık. 2019 Yerel seçimlerinde sn. Zeydan Karalar için atılan iftiraların ( Aski'yi PKK'lılara teslim edecekler ,belediyeyi PKK 'ya teslim edecekler ) bu seçimde de benzer bir şekilde kullanıldı, kırsal kesimde bu taktik çok tuttu" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede çok büyük yatırım yaptığını, bu yıl tamamlanacak yol yapımlarıyla ilçede neredeyse yapılmadık çok az yol kalacağını, çok köyün su sorununu çözüldüğünü, bazı bürokratik ve teknik nedenlerden dolayı bazı köylerin de su sorununu çözemediklerini kaydeden Başkan Mustafa Eren,seçim çalışmalarında vatandaşlardan oy talep ettiklerinde "Bu seçimde size oy vermeyebiliriz fakat yerel seçimlerde Zeydan Karalar başkanımıza kesinlikle oy vereceğiz göreceksiniz "söylemini çok işittiklerini ifade ederek,"31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karaisalı halkının samimiyetini verecekleri oy sonuçlarından görecegiz" dedi.
KİMLER SEÇİLDİ
Mustafa Eren başkanlığındaki listede Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Abdurrahman Çöp, Bahattin Uçar, Beytullah Girici, Emin Eren, Eren Nergiz,Ergül Erden, Furkan Aytuç,
İlhami Geçioğlu, Levent Gürzsoy, Tufan Begici, Şafak Yurtman ve Yahya Uğur seçildi.
CHP Karaisalı İlçe yedek Yönetim Kurulu da Bektaş Doğan, Yonca Akbulut, Uğur Hakan Şeker, Naci Yurt, Mehmet Ali Öztürk, Safinaz Boğar, Adem Şahin, Leyla Uçar, Adil
Harput, Ömer Karakuş, Edip Özgan ve Nazlı Gürsoy'dan oluştu.
İl Delegeliklrine ise Mustafa Eren, Ali Önal, Ali Rıza Arık, Şenel Çileli ve Sezai Camkese seçildi.

3 MİLLETVEKİLİ KATILDI
Kongreye CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut katıldı.

 

116 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777