Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam310
Toplam Ziyaret1685065

Türkiye Partisi’nde yeni il başkanı Mehmet Ali Gündoğdu

 

 

12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaşırken, Türkiye Partisi’nde mevcut il başkanı Figen Toktaş, milletvekilliği aday adaylığını açıklayınca, yapılan yönetim kurulu toplantısında 2. Başkan Mehmet Ali Gündoğdu’nun il başkanı olmasına karar verildi.

Dün öğlen saatlerinde il binasında milletvekilliği aday adaylığı açıklayan Figen Toktaş ve yeni il başkanı Mehmet Ali Gündoğdu ortak basın toplantısı düzenlediler. Gündoğdu, görevi kendisine devreden Figen Toktaş’tan çok şeyler öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’nin Türkiye Partisi coşkusunu, heyecanını teşkilatımızla birlikte gördük ve yaşadık. Adana’yı dolaşmaya devam ediyoruz, çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Durmuyoruz, yorulmuyoruz ve tüm Adana’yı dolaşıyoruz. Şu anda on binlere yaklaşmış bir Türkiye Partisi kadrosu vardır. Genel Merkez ve teşkilatımız bulundukları yerde Türkiye Partisi rüzgarını estiriyor” dedi.

İl Başkanı Mehmet Ali Gündoğdu, konuşmasına şöyle devam etti: “Türkiye’nin içinde bulunduğu koşulları hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu zor koşullardan Türkiye’yi kurtarmak, bu ülkenin geleceğini aydınlık yarınlara taşımak vatan borcu olan kendisini sorumlu hisseden her yurttaşımızın yapması gereken iştir. Bu konuda en büyük sorumluluk, en büyük görev Türkiye partisi mensuplarına düşmektedir. Sokaktaki herhangi bir vatandaşın sorumluluğundan çok daha fazla kıyaslanmayacak derecede fazlası Türkiye partisinin genel merkezinde ilinde, ilçesinde şu görevi üstlendim diyen arkadaşlarımızın üzerindedir. Görev almak sorumluluk demektir ancak bu sorumluluk parti adına bir sorumluluk olmaktan öte ülkemiz adına, Türkiye adına, bu ülkenin çocukları ve geleceği adına üstlenmiş bir sorumluluktur. “

Bu arada, Milletvekili aday adaylığını duyuran Figen Toktaş ise “Adana’mızın sorunları bilen çözümler üretmek için Türkiye Partisi’nden milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Görevimi başkan yardımcım Mehmet Ali beye devrediyorum. Adana’mıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.



1068 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351