Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret1686970

RESSAM FATMA AKYÜZ GÜHER'İN TABLOSU MAKEDONYA' DA SERGİLENDİ

Fatma Akyüz Güher,"Sanatı, insanın yaşadığı sürece sürdürülmesi gereken ve devam eden yolculuk gibi düşünelim, sanat hayatın dinamizmini zarafetle, nezaketle besleyip zenginleştiren bir olgu gibidir” dedi.

Adanalı ressam Fatma Akyüz Güher Uluslararası Kuzey Makedonya Türk Sanatçıları resim sergisine, "Anadolu' da Kadınlarımız" isimli tablosuyla katıldı.

 Türk Sanatçıları Sergisi 8-11 Mayıs 2023 tarihinde Kuzey Makedonya’da bulunan Üsküp Uluslararası Balkan Üniversitesi sergi salonunda gerçekleşti. Türk Makedon Dostluk Derneği'nin işbirliği ve etkinlikleri çerçevesinde eserler bir hafta süreyle Makedonyalı sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Uluslararası Balkan Üniversitesi T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü GESAM'ın Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr. Osman Altıntaş'ın organizasyonu ve katkılarıyla Nezih Demirtepe'nin koordinasyonuyla Türkiye'den 107 ressam eserleriyle katıldı.

Emekli ebe-hemşire, ressam, oyuncu, sunucu, müzisyen, blog yazarı belgesel çekim ve içerik üreticisi Adanalı Ressam Fatma Akyüz Güher Uluslararası platformlarda da tablosuyla katılmaktan onur duyduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Sanatı, insanın yaşadığı sürece sürdürülmesi gereken ve devam eden yolculuk gibi düşünelim, sanat hayatın dinamizmini zarafetle, nezaketle besleyip zenginleştiren bir olgu gibidir. Serginin tüm organizasyonunu koordine eden herkese ve Makedonyalı sanatseverlere çok teşekkür ediyorum.”

ADANALI 4 SANATÇI KATILDI

Öte yandan, Uluslararası kuzey Makedonya Türk Sanatçılar Sergisine GESAM Adana Şube başkanı Gülşen Doğan , GESAM üyeleri Aleksander Raynham, Güneş Akçay da birer eserle katılmışlardı.

 

271 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382