Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam283
Toplam Ziyaret1667925

KIZILDAĞ KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASINA 19 TAKIM KATILACAK

Kaşobaspor,Selampınarspor,Akçalıspor,Çömelekspor,Galaspor,Eğlencebirliğispor,Dörtlerspor, Yağıbasanspor, Kuşçusofuluspor, Gildirlispor, Döleklispor, Çukur Çömelekspor, Topalak, Döşekevi Kuşçusofuluspor, Kırıklıspor ve Posyağıbasanspor katılacak.

2023 KIZILDAĞ YAYLASI KÖYLERARASI FUTBOL TURNUVASI TAKIM LİSTELERİ YAYINLANDI

Kaşobaspor,Selampınarspor,Akçalıspor,Çömelekspor,Galaspor,Eğlencebirliğispor,Dörtlerspor, Yağıbasanspor, Kuşçusofuluspor, Gildirlispor, Döleklispor, Çukur Çömelekspor, Topalak, Döşekevi Kuşçusofuluspor, Kırıklıspor ve Posyağıbasanspor takımları Haziran ayında başlayacak turnuvaya katılacak takımlar oldu.
TAKIM LİSTELERİNE İTİRAZLAR YAPILABİLECEK
Dr. Uğur Ünaldı, 2023 yılı için baz alınacak listeler bunlar olduğunu belirterek, “Listelerin incelenmesi sürecinden sonra uygun olmayan isimler çıkarılacak ancak kesinlikle listelere ekleme yapılamayacaktır. Oynanacak maçlarda yapılacak itirazlar bu listeler doğrultusunda değerlendirilecektir. Listeleri temize çekip düzgün şekilde yayınlayacağımız listeler bile bunlar kadar önemli değildir. Tüm takımlardan ricam, rakipleri ile ilgili bugün ya da ilerde bir itirazları olacaksa bu listeleri kullansınlar (inceleme sonucu yasaklı ya da şartlara uymayan isimler varsa çıkarılacak)” ifadesini kullandı.

İŞTE TAKIM LİSTESİ

248 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436