Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam940
Toplam Ziyaret1669326

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TÜRKEŞ: “HEDEFİMİZ ADANA’DAN 4 VEKİL ÇIKARMAK”

28.Dönem milletvekilliği seçimlerinde Adana İYİ Parti 1. sıradan milletvekili adayı olan Alparslan Türkeş’in kızı Dr. Ayyüce Türkeş, hedeflerinin Adana’da 4 milletvekili çıkararak Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmek olduğunu söyledi. 

Türkeş, bir yemekte buluştuğu partililere yaptığı açıklamada, “Adana hem babam açısından hem de temsil ettiğim Türk Milliyetçisi camiası açısından çok önemli bir şehirdir. Bu şehirden genel başkanımız Meral Akşener’in teveccühü ile aranıza aday olarak katılmak beni çok duygulandırdı. O yüzden çok mutluyum. Adana’ya geldim. Tüm Adanalılar, İYİ ailesi beni bağrına bastı. Herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir seçim dönemindeyiz. Seçim öncesi herkes büyük bir motivasyonla çalışıyor. Bu da benim motivasyonumu ve çalışma azmimi artırıyor. Hepinizin desteği benim için çok önemli. Bunu da hep hissettiriyorsunuz. Hepimiz bir takımımız” dedi. 

Türkeş şöyle devam etti:

“Bizim amacımız Ankara’ya en çok milletvekili götürebilmek. İYİ Parti’yi birinci parti yapmak.  Ankara’ya en az 4 milletvekili ile gideceğimizi biliyorum. Ben o hedefle buraya geldim. İnşallah o hedefimizi tutturabilirsek, hem Ankara’da Adanalının hem de İYİ Parti’nin sesi daha çok çıkacak. Herkes isteklerine daha çabuk kavuşacak. Önümüz daha kolay açılacak.”

 

48 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173