Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam961
Toplam Ziyaret1687470

YUSUF KANLI, "AFETZEDEYE YARDIM İNSANLIK GÖREVİDİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı,"Hiçbir felakette hiçbir insanımız çaresiz bırakılmadı,bırakılmayacak. Bize yakışan budur" dedi.


MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Çukurova İlçe Başkanlığı'nda İl Divan Kurulu Üyeleri ve ilçe başkanlarıyla çalışmalara iştirak etti.
Aynı yerde, diğer bölgelerden Adana'ya sevk edilen depremzedeleri dinleyen Kanlı ve Ersoy, afetzedelerin ihtiyaçlarını da karşıladılar.

Daha sonra Adana Tabipler Odası İlkokulu'nda deprem mağduru vatandaşlara çorba ve yemek ikramında bulunan Yusuf Kanlı ve Ayşe Sibel Ersoy, Şehir Hastanesi ve Devlet Hastanelerinde yatan afetzedeleri de ziyaret ettiler.
Kanlı, "6 Şubat 2023 tarihli depremler hepimize unutulmaz büyük acılar yaşattı ve yaşamaya devam ediyoruz. İnancına, kimliğine bakmadan afetzedeye yardım insanlık görevidir, kaldı ki biz büyük bir ailenin fertleriyiz,hepimiz kardeşiz. Hiçbir felakette hiçbir insanımız çaresiz bırakılmadı, bırakılmayacak. Bize yakışan budur. Herkes gücüne göre yardım etmeli! Bu yarayı birlikte saracağız, bu yarayı birlikte sarmak zorundayız" şeklinde konuştu.

64 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382