Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam133
Toplam Ziyaret1685566

KILIÇDAROĞLU, ÜLKÜCÜLERE SESLENDİ: "SİZİN YERİNİZ CHP'DİR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Açık ve net söylüyorum, ülkücü kardeşlerime de söylüyorum: Sizin yeriniz Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Milliyetçiyseniz, altı okumuzdan birisi milliyetçiliktir; vatanseverlikse, vatanseveriz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğülu, ülkücülere "Sizin yeriniz CHP'dir" dedi.
CHP Lideri şunları kaydetti:
"Hep beraber gideceğiz, kanımızın son damlasına kadar mücadeleyse, mücadele edeceğiz. Süleyman Şah Türbesi'ni götüreceğiz, anavatanımıza götüreceğiz, toprağımıza götüreceğiz, bayrağımızı dikeceğiz ve hep beraber selam duracağız. Ne olacak? Erdoğan'la Bahçeli çatlayacak. E çatlasınlar, ne yapalım?

"Ben dahil dokunulmazlıklarını kaldırmazsanız namertsiniz"

Öyle bir noktaya geldi ki, tehdit ediyorlar, gücü elinde tutan tehdit etmeye başlıyor. "Dokunulmazlığınızı kaldırırız" diyorlar. İki milletvekilinin; Ali Mahir Başarır Cumhuriyet Halk Partili, Lütfü Türkkan İYİ Partili dokunulmazlıklarını kaldırmak için komisyonu topluyorlar. Açık ve net söylüyorum; bizim, Cumhuriyet Halk Partililerin, milletvekillerinin, ben dahil dokunulmazlıklarını kaldırmazsanız namertsiniz.
Biz kul hakkı yemedik ki korkalım. Düşüncelerimizden ötürü mü yargılamak istiyorsunuz? Yargılayın... Yolsuzluk yapmadık ki, korkalım. Sizler gibi değiliz, sizlere de benzemek istemiyoruz. Biz alnı ak, tertemiz annemizin sütünü içtik. Bu ülkeye hesap verilecekse hesap vermekten de korkmayız. Bizi dokunulmazlıklarla tehdit edeceklerini sanıyorlar, parlamentonun geleneklerini ayaklar altına alıyorlar. Korkmuyoruz, korkmayacağız, inandığımız yolda kararlılıkla yürüyeceğiz, yürüyeceğiz, yürüyeceğiz...

"Türkiye savruluyor"

Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor. Türkiye'nin sorunlarını benden öğreniyorlar, çünkü halkın arasına çıkamıyorlar. Halkın arasına çıkamıyorlar, evlere giremiyorlar, kadınlara dertlerini anlatamıyor, devlet memurlarını görevlendiriyor. Erdoğan'ın bir mektubu, "ben devlet memuruyum, size getirdim." Senin kadın kolların yok mu? Senin gençlik kolların yok mu? Senin milletvekillerin yok mu? Sokağa çıkamıyorlar, dert dinleyemiyorlar, köşe bucak kaçıyorlar. Kaçacaksınız, sandık gelince dersinizi alacaksınız.

59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382