Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam1011
Toplam Ziyaret1669397

VALİ ELBAN BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Dr. Süleyman Elban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adana Valiliğince düzenlenen kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Divan Otel’de düzenlenen etkinlikte konuşan Vali Elban, doğru bilginin peşinde koşarak kamuoyunu aydınlatmak gibi çok önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını ifade etti.

Doğru bilgi ve haberin önemine değinen Vali Elban, haberin çok hızlı bir şekilde bayatlayabileceğini dolayısıyla haberin hız gerektiren bir husus olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının özelliklerini de vurgulayan Vali Elban konuşmasının devamında, “Meslek ilkelerinden ödün vermeden çalışan bir gazeteci; yaptığı haberciliğin kalitesi, adaletli tutumu, gerçeği arayıp buluşu ve asla çizgisinden sapmamasıyla kamuoyunda bir takdir toplayacaktır. Bunun yanında haberin tarafları açısından elbette ki yaptığı bu haberin memnun olmayanı da olacaktır. Doğru yapıldığında takdir edilmeyi beklerken maalesef eleştirilerle ya da haksız tutum ve davranışlarla karşı karşıya kalınabilecektir. Bunun bir önemi yok. Önemli olan bu mesleği hakkıyla yapmak için doğru haberi yapmaktır. Önemli olan doğrunun yapılması, doğrunun söylenmesi, kamuoyunun doğru bir şekilde aydınlatılmasıdır.” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban,”Bugün sizin gününüz. Bugün adetten olduğu için birkaç cümle söylemek istedim. Yoksa hem sohbet edelim hem de sözü sizlere bırakalım isterim. Ben tekrar gününüzü kutluyorum. Gazeteciliğin, basın mensubu olmanın, iletişimci olmanın sorunlarının en az olduğu günlerde buluşmak dileğiyle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yapılan sohbetin ardından program sona erdi.

76 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173