Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam200
Toplam Ziyaret1685633

ADANA’DA İHTİYAÇ SAHİBİ SURİYELİ AİLELERE SOBA DAĞITILDI

Adana İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi, "Çocuklar Üşümesin - Sıcak Bir İyilik" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında; iç savaş nedeniyle yaşadıkları bölgeleri terk etmek zorunda kalıp Adana yaşayan Suriyeli ailelere soba verildi

İç savaşın başladığından beri mağdur ve mazlumlara gıdadan barınmaya, giysiden sağlık hizmetlerine, eğitimden dini faaliyetleri destekleme hizmetine kadar her alanda aralıksız destek veren Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi, kışın etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, İhtiyaç sahibi Suriyeli ailelere soba yardımını ulaştırdı.

Hayırseverlerin desteği ile Suriye’de savaş mağduru ailelere ısınma malzemesi temin ettiklerini ifade eden Adana İl Müftüsü ve TDV Adana Şube Başkanı Mehmet Taşcı, "Müftülük ve Vakıf Şubesi olarak, gönüllülerimiz ve görevlilerimizin gayretleriyle; 'Çocuklar Üşümesin-Sıcak Bir İyilik' sloganıyla kampanyamız devam ediyor. Bundan sonra da milletimizin destekleriyle kampanyalarımız ve yardımlarımız devam edecek. Amacımız ve gayemiz, yeryüzünde iyilik hakim oluncaya kadar, mazlum ve mağdur kalmayıncaya kadar iyilik hareketini geliştirmek ve yaymaktır” dedi.

Yardım dağıtımına Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Yüreğir İlçe Müftüsü Dr. Süleyman Şahin, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ali Hançer, TDV Adana Şube Yöneticisi Mustafa Gündüz, Yüreğir Uzman Vaiz Fadime Taş, Din görevlileri ve daire personeli katıldı.

 

 

162 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382