Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam167
Toplam Ziyaret1685600

KARAİSALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TANITIM VİDEOSU HAZIRLADI

Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu başta olmak üzere çeşitli okulların öğrenci, öğretmen ve velilerinin konuştuğu videoda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda verilen taşımalıeğitim hizmeti, yatılı okullar ve öğrenciler


Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir tanıtım videosu yayınladı.

Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu başta olmak üzere çeşitli okulların öğrenci, öğretmen ve velilerinin konuştuğu videoda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda verilen taşımalı eğitim, yatılı okullar ve öğrencilere verilen yemek hizmetleri anlatılıyor.
Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu, Müdürlük olarak, taşıma yoluyla eğitime erişim yönetmeliği kapsamında 729 Temel eğitim, 524 ortaöğretim öğrenciyle birlikte 31 okul öncesi ve 12 özel öğretim öğrenciye ücretsiz taşıma ve öğle yemeği hizmeti verdiklerini söyledi.
Karacaoğlu, "Ayrıca ilçemizde bulunan 3 pansiyonumuzda kalan 308 öğrencimize ücretsiz barınma ve 4 öğün yemek hizmeti verilmektedir. Taşıma yoluyla eğitime erişim yönetmeliği kapsamında taşıma merkezi okullarımıza taşıdığımız öğrencilerimizin öğle yemekleri Halk Eğitim Merkezi Döner Eermaye İşletmesi tarafından hazırlanmaktadır. Pansiyonlarımızda kalan öğrencilerimizin yemekleri ise pansiyonlarımızın yemekhanelerinde hazırlanarak öğrencilerimize sunulmaktadır" şeklinde konuştu.

185 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382