Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam321
Toplam Ziyaret1682308

SABRİ ERDEM, “ADANA’YA AĞABEY OLMAYA GELİYORUM”

SABRİ ERDEM, “ADANA’YA AĞABEY OLMAYA GELİYORUM”

İYİ Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi H. Sabri Erdem, İl Binasında düzenlediği bir toplantı ile başkanlığa adaylığını açıkladı.

“Adana’ya abi, Sabri Abi lazım” dediler, “Biz de bu sorumluluktan kaçamazdık. Abi olmaya karar verdik, yola çıktık. Allah mahcup etmesin” diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı H. Sabri Erdem, seçim kazananla, kaybeden dava arkadaşlarını birleştirmeye ve kaynaştırmaya geldiğini iddia etti.

Aç yatanla, tok yatanı, işsizle iş sahibini, emekli ve emekliliğe hak kazananların hakkını, memurun, işçinin, çiftçinin, gençlerin haklarını anlayıp dinlemeye ve savunmaya geldiklerini ifade eden Erdem, “Bizim sevdamız!, Adana ve Türkiye sevdasıdır. Biz İYİ’leri birleştirmeye, kaynaştırmaya, çelik yumruk yapmaya geliyoruz. Biz; ortak akılla ve istişareye önem vermeye geliyoruz” diyerek, Adana’ya abi, Sabri Abi olmaya geldiğini yineledi.

“VEBALİ BÜYÜK, BEDELİ AĞIR BİR DAVANIN MENSUBUYUM”

Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Rauf Denktaş gibi devlet büyüklerinin tecrübeleriyle geldiklerine dikkat çeken İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı H. Sabri Erdem, menfaat ve saltanat peşinde olmayacaklarını söyledi. Vebali büyük, bedeli ağır bir davanın mensupları olduğunu kaydeden Erdem, “Biz; Adamın adamı olmayız, adam da satmayız. Bizde kula kul olmakta yok, padişahlıkta yok. Yalnız ona kulluk eder, yalnız ondan yardım dileriz. Biz İstanbul’u fetheden, Çin Seddi’ni basan, Kelime-i Şahadetle ölen, adsız ruhuyla yaşayan bir neslin mensuplarıyız. Biz; Kederi, sevinci, kardeşçe bölüşen bir neslin mirasçılarıyız. Biz; Edirne’nin acısını, Kars’ta duyanların alperenleriyiz. Biz; Üye sayımızı, vekil sayımızı artırmaya geliyoruz. Biz, Ben değil, biz olmaya geliyoruz. Biz, Gençlerle, ak saçlılardan danışma kurulu oluşturmaya geliyoruz. Biz; Gençlik Kollarını aktif hale getirmeye geliyoruz” şeklinde konuşarak, kadınlara çok daha fazla önem vereceklerinin altını çizdi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen İYİ Parti Adana İl Başkan Adayı H. Sabri Erdem, “Biz, Enesler, Furkanlar, Haticeler, Ayşeler, Fatmalar ağlarken, pudra şekeri çeken gençler yetiştirmeyeceğiz. Biz, aç yatanla tok yatanın ne olduğunu bilen, yaşayan bir neslin çilekeşleriyiz. Biz; Ekmeğini, suyunu cebindeki harçlığı paylaşan bir neslin mensuplarıyız. Geçmişte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bilgi, tecrübe, liyakat, birleştirici güç; Sabri Abi” diyerek, Adana’ya Abi Sabri Abi, sizlerden yetki istiyor diyerek partililere seslendi.

BOYVADAOĞLU: “YARIŞ GÜZEL, KAZANAN İYİ PARTİ OLACAK”

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan H. Sabri Erdem’in kendisine ulaşarak adaylık açıklamasını il binasında yapmak istediğini ifade ettiğinde hemen kabul ettiğini belirten mevcut Başkan Göktürk Boyvadaoğlu da, “İl Başkan adaylarının il binasında açıklama yapmasını doğru bulmuşuzdur. Kongrelerimizi bitirdik. Şimdiye kadar, hep şunu söyledik. “Burada yarış güzeldir ama kazanan İYİ Parti olacaktır” dedik. Kendisi de bu yarışta ‘ben de varım’ dedi. Kendisini daha önceden de tanırdım. Yolu açık olsun” şeklinde konuşarak, başarı dileklerinde bulundu.
H. Sabri Erdem’in adaylık açıklamasına ilçe başkanlarının yanı sıra meclis üyeleri ve çok sayıda partili destek verdi.

 

83 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398